Bir Herobrine Olayi. ):

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Siradan Bir Gün Kendi Serverimde Geziyodum Hamachi server öylesine ev yaparken altan Herobrine: sadsadsa die bi yazi yazmis anlamadim serverde kimse yok hamachiye baktim hamachi ağinada kimse katilmamis arkadaslar bu herobrine oldugunu düşündüm sırf onu görmek için dolandim dolandim bulamadim sonra bir anda hava karardi yagmur yağdi sonra 1 saniye geçmeden şimşek mi çarpti bilmiyorum ama o an öldüm sonra tekrar başliyinca hava yine sabahdi ben aklim ermedi Siz ne diyosunuz ? Arkadaşlar Bu Herobrine Le Alakali Bisey Olabilir mi.

-SilenT-

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım forumdaki herkes kanıtladı, kaç kere söylendi, herobrine diye bir şey yok. Herobrine: sfdsda diye bir mesaj geldiğinin kanıtını göster de bir çözüm bulalım !

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herobrine sonuçta bir mob ve onu yapan kişi bir insan ve bu mobunda bilgisayarda kodları vardır konuşacağı şeyler bellidir kafasına göre konuşup sana cevap veremez ayrıca herobrine konuştu diyelim konuşsa bile sdasda tarzı konuşmaz i am kill you gibisinden konuşur ayrıca sen minecraftta hangi mobun konuştuğunu gördün üstelik işin içine herobrine diye bir şey olmadığını da eklersek ? Sadece insanların vaktini çalmayın diyorum ...

Opdi May

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen! Herobrine diye bir şey kalmadı! Yeni sürümle Herobrine yok oldu! Görme ihtimalin bile yok.

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
cidden ya herobrine hakkında saçma sapan konular var şunu anlayın artık herobrine die biri yoktur kaldırılmıştır forumda daha böyle birsürü konu var