Bir Hikaye Ve devamını getir!

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Freddy Fazbear Pizza yandıktan sonra eşyalar bir müzeye satılır. Fakat o eşyaların içerisinde Freddy ve Bonnie de vardır. Ve bunlar yangından sağ çıkmışlardır.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anime ordusu çok büyük bir hata yapmıştı mantis ordusunun üstün teknolojisini ve müttefiklerini hesaba katmamıştı. Mantis ordusu 100000000 reptilian askeriyle 100000 kara hava ve deniz askeri taşıtlarla ve 3000 yakın müttefiği ile anime ordusuna saldırdı. Anime ordusunun komutanı bestia albay muhammede çok kızmıştı. Mantis ordusu bütün anime üslerini yok etti tek ana üsleri kalmıştı ana üsleri bullshitland daydı mantis ordusu anime ordusunu bozguna uğrattı ana üssü yok etti soykırım ile bütün animecileri asdı

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anime ordusu çok büyük bir hata yapmıştı mantis ordusunun üstün teknolojisini ve müttefiklerini hesaba katmamıştı. Mantis ordusu 100000000 reptilian askeriyle 100000 kara hava ve deniz askeri taşıtlarla ve 3000 yakın müttefiği ile anime ordusuna saldırdı. Anime ordusunun komutanı bestia albay muhammede çok kızmıştı. Mantis ordusu bütün anime üslerini yok etti tek ana üsleri kalmıştı ana üsleri bullshitland daydı mantis ordusu anime ordusunu bozguna uğrattı ana üssü yok etti soykırım ile bütün animecileri asdı
(Sonrada forumdaki bütün animeciler sana saldırdı :S...)

EminG

Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
En iyi cevaplar
0
Sonra Birden Kendimi Bu Saçma Olaylardan Arınmış Normal Dünyada Buldum
( Sahiden Düzgün Bir Hikaye Yapalım hep saçma şeylere bağlıyorsunuz )
Sanırım New York daydım belki Şikago da olabilirdi :S
Şehir Prııl Pırıl Güzelliğiyle Yaşıyordu Sanki
Bir Postacının Yanına Gittim ve Sordum
Burası Neresi ?
Postacı Bana Endişeli Bir Şekilde Baktı,
Ve Ardından Dedi ki ''Üzgünüm Bunu Sana Söylemem''
Ardından Uzaklaştı
Aklımda Yüzlerce Soru İşareti Bırakmıştı
Ve Sonra...........

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her daim yalan söylediğim su götürmez bir gerçektir.
Bu yabancı olduğum ve bilmediğim şehirde karşılaştığım ilk kişiye yaşadıklarımı belki biraz abartarak anlattım. Galiba yalan söylediğim çok belli olmuştu yine.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çöpten şırınga çıkarıp kafasına sapladım.
Başkaları geliyordu. Hemen ara sokaklara dalıp kaçmaya başladım.