muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
AnneAnnem ve Dedeme selam söyle. ^^Okey, I going to suicide...
AnneAnnem ve Dedeme selam söyle. ^^Okey, I going to suicide...
Konu duygusallaşacak tamam sustum ******* falanda etmiyorum sadece oturuyorum...AnneAnnem ve Dedeme selam söyle. ^^
Benim elimde çatal var şu an. Halimden memnunum *Anime izlemeye gidiyor*Konu duygusallaşacak tamam sustum ******* falanda etmiyorum sadece oturuyorum...
Neyse konu saptı...Benim elimde çatal var şu an. Halimden memnunum *Anime izlemeye gidiyor*
FNAF 4 Çıkar. *Hikayeyi sen uydur ben anime izlemeye gidiyom 40 saat sonra döncem*Neyse konu saptı...
Sıra sende. Lütfen benim mesajımdan devam edermisin? Lütfen...
(Sonrada forumdaki bütün animeciler sana saldırdıAnime ordusu çok büyük bir hata yapmıştı mantis ordusunun üstün teknolojisini ve müttefiklerini hesaba katmamıştı. Mantis ordusu 100000000 reptilian askeriyle 100000 kara hava ve deniz askeri taşıtlarla ve 3000 yakın müttefiği ile anime ordusuna saldırdı. Anime ordusunun komutanı bestia albay muhammede çok kızmıştı. Mantis ordusu bütün anime üslerini yok etti tek ana üsleri kalmıştı ana üsleri bullshitland daydı mantis ordusu anime ordusunu bozguna uğrattı ana üssü yok etti soykırım ile bütün animecileri asdı
"Bütün animecileri astı"(Sonrada forumdaki bütün animeciler sana saldırdı...)
(Yok gerçek olarak diyorum"Bütün animecileri astı"