Bir Iki Soru (lütfen Cevapla)

Troll Tek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu siteden indirdim ( https://forum.gamer.com.tr/threads/minecraft-1-3-2-güncel-sürümü.22078/) yani burdan diyorki :

*Tek farkı Premium sunuculara giriş yapamazsınız ve Karakter Stili (Skin) yükleyemezsiniz.

Peki arkadaşımla beraber oynayabileceğim veya farklı kişilerle nerden oynayabilirim yoksa oynayam mı ? YARDIM EDİN :)

2.Sorum Texture Pack indirdim Planet minecraft ' ten 250 falan boyutu ama kullanamıyom

Daha doğrusu nasıl yapıldığını bilmiyorum :)

3.Sorum :

Başkasının haritalarını nasıl kullanırım ?

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
anladımki minecraft a yeni başlamışsın
1. soru
indirdiğin oyunda bir şey yok force update yap son sürüme geçiş yap multiplayer için ip gerekli sağdan soldan bula biilirsin veya facebook dan
bizim açmak üzere olduğumuz server 188.165.169.88 Craftmania
veya şu kategoreiden server lara baka bilrisin Türk Sunucuları

2.soru mcpatcher diye bir şey yüklemelisin ben linkini şimdi veremeyeceğim sen google dan ara

3. çalıştıra %appdata% yaz ordan .minecraft a gir orda save var oraya aldığın haritaları ata bilirsin klasör olarak atıcaksın ama

başka sorun olursa skype dan ekle "mehmet84800" her türlü sorununa yardimci olurum ama pc bozuk 2 3 gün sonra anca online olurum sen yinede ekle mesaj at girdiğimde hemen cvp veririm
iyi akşamlar k.g

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
848 mehmet anlaşılan minecraft hakkında bayağı bir bilgin var ben mod kullanmak istiyorumda nasıl kurucağımı bilmiyorum(mod dediğim herobrine clay soldirers vb)mod yüklemek hiç de texture pack ve ya harita yüklemek gibi değil.bana yardımcı olabilirmisin lütfen:)

Troll Tek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
anladımki minecraft a yeni başlamışsın
1. soru
indirdiğin oyunda bir şey yok force update yap son sürüme geçiş yap multiplayer için ip gerekli sağdan soldan bula biilirsin veya facebook dan
bizim açmak üzere olduğumuz server 188.165.169.88 Craftmania
veya şu kategoreiden server lara baka bilrisin Türk Sunucuları

2.soru mcpatcher diye bir şey yüklemelisin ben linkini şimdi veremeyeceğim sen google dan ara

3. çalıştıra %appdata% yaz ordan .minecraft a gir orda save var oraya aldığın haritaları ata bilirsin klasör olarak atıcaksın ama

başka sorun olursa skype dan ekle "mehmet84800" her türlü sorununa yardimci olurum ama pc bozuk 2 3 gün sonra anca online olurum sen yinede ekle mesaj at girdiğimde hemen cvp veririm
iyi akşamlar k.g

Senin dediğinden yaptım ama olmadı map atmaktan :D

Harikayigit

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu siteden indirdim ( https://forum.gamer.com.tr/threads/minecraft-1-3-2-güncel-sürümü.22078/) yani burdan diyorki :

*Tek farkı Premium sunuculara giriş yapamazsınız ve Karakter Stili (Skin) yükleyemezsiniz.

Peki arkadaşımla beraber oynayabileceğim veya farklı kişilerle nerden oynayabilirim yoksa oynayam mı ? YARDIM EDİN :)

2.Sorum Texture Pack indirdim Planet minecraft ' ten 250 falan boyutu ama kullanamıyom

Daha doğrusu nasıl yapıldığını bilmiyorum :)

3.Sorum :

Başkasının haritalarını nasıl kullanırım ?
skin sorunu için mineshafteri öneririm istiyorsan nasil yapildiğini anlatayım :)