KatilKorsanlar
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
/f claim ve /f c komutunu sadece ormanda kullanmalarını istiyorum.
Şimdiden Teşekkürler
Şimdiden Teşekkürler
1 şey daha isteyecegim adam arsalarda fly geciyor oyundan cıkıp girdiginde fly kapanıyor bide onu engellermisin kapanmasın can gittiginden degilPHP:on command "/f claim": if player's world is "orman": execute player command "f claim"
çalışmadı ? erorda yok mesela arsalarda f claim cekiliyorPHP:on command "/f claim": if player's world is "orman": execute player command "f claim"
1 şey daha isteyecegim adam arsalarda fly geciyor oyundan cıkıp girdiginde fly kapanıyor bide onu engellermisin kapanmasın can gittiginden degil
çalışmadı ? erorda yok mesela arsalarda f claim cekiliyor
on join:
if player's world is "plotworld":
set player's flight mode to true
send "&3Arsalarda olduğun için flyın açıldı."
Böylede yapabilirsin. Sadece plotworldde engeller1 şey daha isteyecegim adam arsalarda fly geciyor oyundan cıkıp girdiginde fly kapanıyor bide onu engellermisin kapanmasın can gittiginden degil
çalışmadı ? erorda yok mesela arsalarda f claim cekiliyor
on command "/f claim":
if player's world is "plotworld":
cancel event
send "&3Arsalarda claim kapalıdır"
fly calıstıda o 2. gene çalışmadıPHP:on join: if player's world is "plotworld": set player's flight mode to true send "&3Arsalarda olduğun için flyın açıldı."
#SkQuery Gerektirir.
Böylede yapabilirsin. Sadece plotworldde engeller
PHP:on command "/f claim": if player's world is "plotworld": cancel event send "&3Arsalarda claim kapalıdır"
Worldun adı tam olarak "plotworld" mu yoksa "PlotWorld" mu onu yaz büyük küçük harfe dikakt et.fly calıstıda o 2. gene çalışmadı
worldun ismi Plotworld Öyle Yaptım Gene OlmadıWorldun adı tam olarak "plotworld" mu yoksa "PlotWorld" mu onu yaz büyük küçük harfe dikakt et.
worldun ismi Plotworld Öyle Yaptım Gene Olmadı
on command:
if command is "f claim":
if player's world is "Plotworld":
cancel event
hemen deniyorumPHP:on command: if command is "f claim": if player's world is "Plotworld": cancel event
utf8 e çevir kodlamayıhemen deniyorum
bide türkce karekter skriptte gecmiyor onu söylermisiniz
suan o skripti deniyorum
nasıl ?? --utf8 e çevir kodlamayı