bir mapı diger mapa aktarmak

akreba159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben singlede bir heykel yaptım (bir dedigim 20tane mob heykeli)ve bu heykelleri bukkit swme nasıl atıcam world edit falan hepsi var

Lmpe

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kısaca onun içindekileri serverin save dosyasına atmak gerne (save dosyasından save dosyasına) buda yaptığın herşeyi bozabilir başka çözümü varmı bilmiyorum

Zubstırat

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Detaylı anlatayım:
--------------------
-Başlata gir çalıştırı aç %appdata% yaz
-minecraft dosyasını seç açılan yerden
-Orda saves klasöründen senin mapini bul ismi neyse
-o mapin adını world olarak degistir
-Server klasörüne at.
İyi Forumlar :)

akreba159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
suan serverdeki world dosyasinda map var ve benim heykeller düm düz yerde ama vds olucagi icin dümdüz olmasini istemiyorum

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
swye atcam diyosan sendeki .minecraftta saves dosyasından bul o mapi kopyala içini bukkit swnin içindeki world dosyasını sil onun içine at :)

akreba159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben suan bukkit swnin içine çok güzel bi map yaptım onu silemem fakat bu singlede yaptıgım heykeli hic bir türlü atamıyorum

akreba159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
mcedit diyosunda bak detaylı anlatıyım ben şimdi singlede heykel yaptım cok buyuk 260x260 boyutunda ama bukkit sw deki world dosyasındada 40 a yakın warp var silemem ben bu heykeli buraya nasıl atarım

akreba159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
tamamda uzaklara nasıl atıcam onu anlat bana elimde 2 tane harita var birinde heykeller digerinde ise warplar ilk haritadaki heykelleri 2. warplar olan haritaya nasil aktaricam bide istedigim kordinata /tp isim x y z diye gidemiyorum isim mevcut degil falan diyo