Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kısaca onun içindekileri serverin save dosyasına atmak gerne (save dosyasından save dosyasına) buda yaptığın herşeyi bozabilir başka çözümü varmı bilmiyorum
Detaylı anlatayım:
--------------------
-Başlata gir çalıştırı aç %appdata% yaz
-minecraft dosyasını seç açılan yerden
-Orda saves klasöründen senin mapini bul ismi neyse
-o mapin adını world olarak degistir
-Server klasörüne at.
İyi Forumlar
mcedit diyosunda bak detaylı anlatıyım ben şimdi singlede heykel yaptım cok buyuk 260x260 boyutunda ama bukkit sw deki world dosyasındada 40 a yakın warp var silemem ben bu heykeli buraya nasıl atarım
tamamda uzaklara nasıl atıcam onu anlat bana elimde 2 tane harita var birinde heykeller digerinde ise warplar ilk haritadaki heykelleri 2. warplar olan haritaya nasil aktaricam bide istedigim kordinata /tp isim x y z diye gidemiyorum isim mevcut degil falan diyo
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.