Bir Minecraft Filmi (Herobrine) Türkçe.

dogukann02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben buz küresinden Doğukan.
İlk filmimizi çektik.Fragmanı ve 1.bölümü yayınlandı izlemenizi tavsiye ederim.
Basit mantık hataları bulmayın çünkü ilk filmimiz olduğu için acemilikler olabilir.

Fragman :

Filmin 1.bölümü :

Filmin 2. bölümü :

Bölüm geldikçe yükliyicem her ne kadar kısa gözüksede 3-4 saat civarı uğraştık.Emeğimizin karşılığını bekliyoruz :)

Ekibe katılmak isteyenler için bize facebook , youtube ve skype dan ulaşabilirsiniz.

Facebook :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Youtube :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sorularınızı yorum olarak yazabilirsiniz.

Enderboy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
konuşmalar biraz yapmacık olmuş sanki film çekmiymuşunuz gibi konuşursanız yani daha doğal olur bence

furkan özak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hoşuma gitti emeğinize sağlık ama aniden durdu daha durgun bir yerde durabilirdi analatbildimmi bilmiyorum :)

furkan özak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yok hayır kitap aldınızya hani biraz daha uzun olabilrdi yani herobrine yi görüp kormak vb. işte bu arada adam arıyorsanız ben de oynayabilirim

dogukann02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yok hayır kitap aldınızya hani biraz daha uzun olabilrdi yani herobrine yi görüp kormak vb. işte bu arada adam arıyorsanız ben de oynayabilirim
Şimdi 2. bölümde öyle olcak süprizi bozmak istemem. :) ilk video 300 kişiyi geçerse alıcam bi tane roller skype yada faceden iletişim sağlayabilrisin.

StarSarp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
süsüsüsüsüsüsüsüüsüsüsperrrrrr !!! DEVAMINI GETİR ! Konuşmalar yapmacık değil harikasın bence. 2.Bölümü heyecanla bekliyorum Hadiii :D

dogukann02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya filmi güzel yapmışınız ama şarkıları düzgün seçmemişiniz ya bakın mesela gitmişiniz arka plana karadenizli duygusal şarkı koymusunuz hiç güzel değil yani ne alakası var anlamadım birde intro kötü sanki orda şiir yazıyormuşun gibi :D ama onlar hariç güzel
Düşünceleriniz dikkate alındı intro değişti müziklere dikkat edilicek :)