Bir Projen Fikrin Varsa Gel +150 Kişi Server Desteği + Site .com.net.org

demircan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
2 Dk Zaman Ayırın

Merhaba Arkadaşlar Kısaca Size Açıklama Yapmak İstiyorum Prof İş Yapabilcek Bi Grup Varsa Ve Kişi Benimle İletişime Geçebilir. Dayzcraft Gibi Curcunacraft Gibi Elinde Prof Sunabileceği Bir İş Varsa Benle İletişime Geçebilir. Her Türlü Server Ve Slot Sayisini Sağlayabilirim Sadece Bana Düzgün Bir Server Oluşturucak İnsanlar Gerekiyor :) Grubu Toplayip Ortaya Düzgün Bir Server Çıkartma Peşindeyim. Öylesine Açtiğim TurkSurvival Sitesini Ve Serveirni Vereceğim.

İp: 185.28.189.40
Site: http://www.turksurvivalmc.com/

Sizlerden Tek İstediğim Bilgili İnsanlarin Benle İletişime Geçmesi Site Hosting Server Bunlari Sağliycam Düzgün Bi Grup Toplayip Çok İyi Bir Server Çikarmak. Sadece Zevk İçin Milletin Youtubede Veyatta Eğlenmek İçin Girdiği Sadece Kazanci Olmayan Bir Server Bile Yarattım TrSurvival :). Sizden Mesajlar Bekliyorum Bilgili Kişiler Bana Ulaşsin

NOT: Mesaj Tekrarlama Olduğu İçin Fikirlerinizi Yazin Aşşağiya Seçtiklerime Hosting Sağliycam En Az 4 Kişiye.

Email: [email protected]

HunterCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başarım Kazanıldı! : The Best Question Of The World ! :D
:D ama gerçekten merak ettim bu forumda herkes böyle konular açıyo sponsor olacağım falan millet diyoki %50 vip parası alırım ama bu konunun sahibi hiçbirşey istemeden açıyo. bu işte bir şey var :D