Bir Serverde Yaptığım Faction Kalesi !

Xicho

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server IP isteyenler : 46.105.62.102 (YETKILI ALIMI YOK)

Dipnot : Daha büyük yapmak istedim fakat izin verilmedi. Serverdeki ismim LeaverBoy. Builder islerine bakilir :)

Birazdahadiptekinot: Nasil Olmus ?

Endipnot: Begenmeyi unutmayin...

byfrodo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
krdeşm bnce gayet güzel yapılmış yetenek olduğuı belli beğendim açıkcası birazda eleştiri yaparsak kalenin üstüne pek anlam veremedim birde kalenin içinde tarla var komik geldi o 2 si haricinde gayet güzel yapılarının devamını beklerim iyi günler ...

Xicho

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
tarla komikmi geldi.. Kalede tabii ki tarla olmalidir adamlar nerde yapacak tarlayi... Herseyi kalede olmasi lasim. zemin Kat acmak istemedim.

Kalenin üstüne ne yapabilirdimki ?

byfrodo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kalenin üstünü farklı bir taş cinsiyle örtebilirdin üst taraf hoş durmuyor.Birde itamın çok sert iyi,kötü yorum yapılmamasını istiyorsan yada karşındakinin fikirlerine saygı duymuyorsan forumu neden kullanıyorusun fikrimizi söyledik dayak yemediğimiz kaldı.İyi günler.

Xicho

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sertmi söyledim ;( özür dilerim. Aslında sert söylemedim sadece gülücük falan eklemedim. Yorumun için teşekkürler ama üst kısım hala deniyorum nasil olsa diye :)

byfrodo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ok salla belki bn yanlış anlamışımdır birbirimizi kırmaya gerek yok 3 günlük dünya :)

HeavenZT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kale güzel olmuş ben böle yapıtları hiç beceremiorum sadece güzel ev yaparım ve güzel savaşırım ama minecraft tamamen builderlik üzerine oldugu için çok iyi bir oyuncu oldugum söylenemez :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
kale güzel olmuş ben böle yapıtları hiç beceremiorum sadece güzel ev yaparım ve güzel savaşırım ama minecraft tamamen builderlik üzerine oldugu için çok iyi bir oyuncu oldugum söylenemez :sırıtmak:

konu pert! 1 yıllık konuyu hortlattın tebrik ederim :)

Mr.Avast

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverime builder olarak gelmek ister misin ?
Sürüm 1.6.2
IP= AvastGaming.Nitrado.Net

Mr.Avast

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yok konu dağılmaz da server açık günde 4-5 defa restart atılıyor lagsız olması için restarta denk gelmişsindir