bir şey tabela yapıp evimi yıkıyor

llNoMoreSlowll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler az önce oyundayıdım suvivaldi force uptadede yapmıştım İ am your backkkk yazıyordu birkaç saniyeliğine korkum sonra DA aldırmadım akşam olmuştu yatağa yattım sabağ kalktığımda ağacın tam arkasında bir şey gördüm gözleri beyazdı benim karakterimdi ama tek fark gözleri beyaz olmasıydı buna herobrine deniliyormuş oyunda durmadan sizi rahatsız ediyormuş araştırdığımda öle şeyler çıktı

cemgulmez

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğrudur ama galiba sende mod yüklü force yap eyer gitmediyse bilmem.Ama herobrine modu iş olsun diye forceden sonra gitmiyor kokutmak için

Fursum012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Sen kimi kandırıyorsun ?
Flood yapma.
Mods klasörüne bak. Olmazsa .minecraft'ı sil öyle Force Update yap.

llNoMoreSlowll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bak şimdi yaşın kaç bilmiyorum kimseyi felende kandırdığım yok force uptadede yaptım modda yok biri tabela bırakıp ingilizce şeyler yazıyor vede odun toplamaya gittiğimde evim yıkılıyor

AreS.

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşım ben sorununu biliyorum bendede oldu bi ara yatağa yattığımda biyere ışınlanıyorum hohohoho diye gülüyo galiba bendede mod vardı ama ben uğraşmadım çünkü minecraftın yedeğini önceden almıştım herşeye karşı.Onu sildim orjinali kurdum düzeldi.Keşke sende önceden yapsaydın orjinal minecraftı

Harikayigit

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resim varsa resim koyabilirdin... şimdi kimse inanmıyor:) belki doğrudur resmi koymanı tercih ederim

overbeta

Marangoz
En iyi cevaplar
0
evet doğru bendede oluyor yabancı bir siteden minecraft 1.2.4 ü indirmiştim ama bu forumdan indirince düzeldi

overbeta

Marangoz
En iyi cevaplar
0
evet doğru bendede oluyor yabancı bir siteden minecraft 1.2.4 ü indirmiştim ama bu forumdan indirince düzeldi