Bir Tanışalım...

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Çoğunuzun Beni Tanımadığını Sadece Mesajlarda Gördüğünü Biliyorum.Ben Redstone seven Bilgisayara Limit Koysam Bile limiti Aşan,Bilgisayarla Çok Içli Dışlı
Minecraft Bağımlısı Skript Yazarıyım Zamanında Baya bir öğrenip Şimdi Insanlara Yardım Koşan Birisiyim.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Redstoneyi genelde süs için kullanırım. Minecraft bağımlısıyım, sürekli Nether ve End'e köy yapmaya çalışırım. Favori şarkım "His Name is Luis Suarez He Wears the Famous Red"dir.

Suarez fanı, Katalan milliyetçisi, fanatik bir FCB ve LFC fanatiğiyimdır. Bir Brony'imdir. MLP'yi çok severim. Ama en sevdiğim film Bakugan'dır.

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Redstoneyi genelde süs için kullanırım. Minecraft bağımlısıyım, sürekli Nether ve End'e köy yapmaya çalışırım. Favori şarkım "His Name is Luis Suarez He Wears the Famous Red"dir.

Suarez fanı, Katalan milliyetçisi, fanatik bir FCB ve LFC fanatiğiyimdır. Bir Brony'imdir. MLP'yi çok severim. Ama en sevdiğim film Bakugan'dır.
Tanıştığımıza Memnun Oldum

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod kodlarım.İllüstrasyon ve Manga çizimlerine özel bir ilgim var.Redstonela bir zamanlar içli dışlıydım.Her şeyi tam bilmem ama her şey hakkında ufak bilgilerim vardır.Mod kodlama dışında gizli teşkilatlanmadan skript ve plugin kodlarım.Otaku birisiyimdir her türlü anime önerisi alabilirsin.Onun dışında normal bir üye olarak görebilirsin.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Soru = Acaba neden ben böyle konular açıp kendimi tanıtmıyorum?
Cevap = Çünkü bu pazar pazar sohbetinin konusu benim. B)

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod kodlarım.İllüstrasyon ve Manga çizimlerine özel bir ilgim var.Redstonela bir zamanlar içli dışlıydım.Her şeyi tam bilmem ama her şey hakkında ufak bilgilerim vardır.Mod kodlama dışında gizli teşkilatlanmadan skript ve plugin kodlarım.Otaku birisiyimdir her türlü anime önerisi alabilirsin.Onun dışında normal bir üye olarak görebilirsin.
Tanıştığımıza Memnun Oldum ve Bir Ara Bana Eclipse öğretirmisin