Bir Türk Sunucusu Nasıl Açılır?

• Konuyu başlatan Klood07
  • Başlangıç tarihi
K

Klood07

Ziyaretçi
  • Sunucunuzun ismi mutlaka craft ile bitmelidir.
  • Sunucunuz Lapisli Faction olmalıdır. Yoksa sunucunuzdan para ve oyuncu kazanamazsınız.
  • Çalıntı plugin paketlerini kendiniz yapmış gibi göstermelisiniz.
  • Çalıntı spawnları kendiniz yapmış gibi göstermelisiniz. Böylece hiç spawn yapmaya zaman harcamazsınız.
  • Ama yinede kendi spawnınızı yapacaksanız builde hiç özen göstermemelisiniz.
  • Forumda admin,sponsor,reklamcı ve rehber aranıyor diyerek kadro eksikliğinizi tecrübesiz ve yeteneksiz kişilerle gidermelisiniz
  • Sunucuda viplere her türlü özelliği vermelisiniz.
  • Sunucuda sıradan bir oyuncu en ufak küfür ettiğinde anında banlanmalı fakat vipler istedikleri kadar oyunculara sövebilmelidir.
  • Herhangi bir oyuncu yetkililerle tartışmaya girdiğinde onu banlamadan önce ona ana avrat sövmelisiniz.
  • Adminleriniz ilgisiz olmalıdır.
  • Viplere özel hammadde ve lapis yapmalısınız.
  • Viplere her türlü özelliği vermek için her zaman simpleVIPperks plugini kullanmalısınız.
  • Sunucunuzda hile kullananlara hiçbişey yapmamalısınız.
  • Marketlerde her türlü itemi satmalı ve mutlaka sunucunuzda ench yerleri oluşturmalısınız.
  • Sevdiğiniz oyunculara ve viplere item vermelisiniz.
  • En iyi bildiğiniz komut /set komutu olmalıdır. Çünkü o komutla lapis koyacaksınız.
  • Kendinizi geliştirmek yerine diğer sunucularla rekabete girmelisiniz.
  • Sunucunuzu her zaman 1 numara olarak tanıtmalısınız.
  • Sunucunuzun forumdaki tanıtım konusunda textcraft.com'dan yararlanmalısınız..
  • Shader olarak seus ultra kullanmalısınız. Ki böylece berbat buildlerin farkına varmasınlar. Tıpkı retrica ile ftoğraf çekinen kezbanlar gibi.
  • Her gün event yapmalısınız.
  • Başka sunucularda kullanılan bossları ve parkurları kullanmalısınız.
  • PVP'de mutlaka oyuncuların birbirine sövmesiniz sağlamalısınız.
  • 0 lag garantisi vermelisiniz. Sunucu lag kaynıyor olsa bile.
  • Mobil ödeme eklemelisiniz şayet sunucunuza 18 yaşından büyük kimseler pek uğramaz.
  • Sunucunuza yapılan her eleştiride kavgadaymış gibi sunucunuzu eleştirene sövmelisiniz. Sizin sunucunuzu eleştirmek onun ne haddine!
  • Farklı ortamlarda sunucuyu %100 survival olarak tanıtın. Böylece lapisli sunucunuza daha çok oyuncu gelecektir.
  • Siz hep emek serverisiniz. Size kimse laf atamaz!
  • Sunucunuzun websitesinde(varsa) mutlaka hazır temalar kullanmalısınız.
Not:Bu bilgiler genel bilgilerdir. Amacım hiçbir sunucuyu rezil etmek değildir. Aksine sunucu sahiplerinin bu yazdıklarımı görüp sunucularında diğer sunuculardan az da olsa fark yaratması en büyük amacımdır.
Saygılarımla....

Nothing3Lose

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D Bi Server Açcam Full Emek Olcak 8 Plugin Olcak Nerdee 0 Oyuncu İle Gezerim Sora Diyorsunuz Anti Lapis!!!

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Benim düşüncelerim.

Türkiyedeki Malesef artık normal sayılan Sunucuların özellikleri

Sonunda daima Craft olacak (nedeni bilinmiyor) örn: OndanCraft,bilmemnecraft
100% Lapis olacak (nedenini kimse tam olarak bilmiyor)
Tüm maplar kare olacak yada shematic kullanılacak (//walls 44,1,vb )
Konu tanıtımlarında daima textcraft.net e girip "Serverin adı,Özellikler,Kurallar yazılacak)
Her daim vip olacak (Yoksa nasıl para kazanacaz düşüncesiyle)
Viplere Edit eşya verilecek (Ki vip alsınlar)
Viplere özel davranılacak ne yaparsa yapsın cezalanmıyacak.!
Grouplarda her daim "Kurucu","Admin","Moderator", Olacak
Kurucu hep en başta olacak hiçbir yetkili ona bir şey diyemez yada müdahale edemez.!
Konu tanıtımlarında her zaman Örn: 2GB ram (artacak xd) yazmak lazım!
Konu tanıtımlarında her zaman İlgili yetkililer yazmak lazım.
Her zaman VipHammadde Yapmak lazım.!(Yoksa vip alınmaz)

Bunlar benim düşüncelerim.

(Bemim amacım dalga geçmek :p)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
sunucunun kalkınması için vip sistemi şart ama kalkıp vip değil olympos tanrısı tarzı bir şey ortaya çıkıyor server sahipleri.. vip nin özelliklerine uzun süre oynayan oyuncularda ulaşabilmeli..
ama geri kalan her şey acı ama gerçek.. ortaçağ serverı açtım modlu.. girmesi kolay.. para kasma yöntemleri açık ve belli.. sethome ve f home koymadım.. gerçekçi olması için.. ama millete zor geldi...

türkler zoru sevmiyor... kısa ve öz..
Türkler değil
"Bebe"oyuncular sevmiyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
sunucunun kalkınması için vip sistemi şart ama kalkıp vip değil olympos tanrısı tarzı bir şey ortaya çıkıyor server sahipleri.. vip nin özelliklerine uzun süre oynayan oyuncularda ulaşabilmeli..
ama geri kalan her şey acı ama gerçek.. ortaçağ serverı açtım modlu.. girmesi kolay.. para kasma yöntemleri açık ve belli.. sethome ve f home koymadım.. gerçekçi olması için.. ama millete zor geldi...

türkler zoru sevmiyor... kısa ve öz..
Benim bir Survival sunucum var, warp neden yok diyip çıkanlar oluyor.