Biraz Özel Bir Konu Ama :s

majorstrykerxl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecraft'ı satın almak istiyorum fakat ailem izin vermiyor. Mobil olarak ucuza ve güvenilir bir şekilde alabileceğim bir site var mı? (Yoksa birisi üyeliğini benimle paylaşabilir mi? Yada yedek üyeliği falan çok ihtiyacım var yaşımda biraz küçük :( )

egekblt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaşınla alakası yoktur.. Annenlerin izin vermemesi senin için en büyük problem ve ayrıca Minecraft'ı kendi orijinal sitesinden başka bir yerden satın alamazsın.. Bazen başka yerler size satıyorum diyebilir ama ne yazıkki hepsi scam.. Ayrıca mobil ödeme yok hiçbir şekilde çünkü yurtdışında okadarda kullanılan bir yöntem değil bu mobil ödeme.. Ve ayrıca Minecraft.net gayet güvenilir bir sitedir ve PayPal üzerinden de ödeme yapılabildiği için 100% güvenlik söz konusu.. Ayrıca annenleri ikna etmek için onlara milyonlarca kişinin aldığını ve 1 tanesinin bile hacklenmediğini söyleyebilirsin.. Ve hiçkimseniz senle veya başkası ile kullanıcını paylaşacağını sanmıyorum., en azından çok yakın arkadaşın izin verebilir o oynamıyorsa.. Ama burada benimkini paylaşabilirsin diye bir cevap bekleme sakın.. İnşallah yardımcı olabilmişidir.. Teşekkürler, iyi şanslar :D

barisoz45

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftı başka yerden telefonla alabilirsin fakat sana daha pahalıya patlar şu siteye gir biraz aşağılara in orda minecraftı görürsün 55 TL ye kendine bir üyelik aç telefonundan para yatır al. :)

Site:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

hpg62

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bnim bildiğime göre geçen sene bir arkadaşım aldı 30 dolar dı sanırım belkş değişmiştir bilmiorum başka sitelerden almaya kalkarsan seni dolandırılar minecraft.net ailen izin weriosa al

barisoz45

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
üstte dediğim gibi leveltr.com dan ben daha önce minecraft aldım hiçbir sorun vs. yok