biraz paradox (az önce Doctor Who izledimde :D).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

latif

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
evet başlıkta belirttiğim gibi biraz paradox düşüneceğiz (inşallah).
öncelikle zamanda geçmişe gidersek ve biz kendimizi öldürürsek ne olur diye bir soru görmüştüm. onu bende bilmiyorum:D ama şöyle bir teorimvar:
ya gelecekte teknolojiyle geçmişe gidip şimdiki zamanı oluşturduysak?
bu olabilirmi? bunu bir uzmana sorduğumda bana ''Bunu bende merak ettim şimdi.'' demişti.
bide size sorayım dedim ilk anlttığım bunu yalanlasada bence olabilir.

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BU mantıken imkansız.Geçmişteki kendimizi yaratmamız geleceğin oluşumunu yıkar.İnsan kendi geçmişini değil fakat başkalarının geçmişini onların haberi olmadan değiştirebilir.Eğer kendi geçmişimizi yaratsaydık o zaman gelecekteki teknolojiye yaratılmadan hiç ulaşamıyacaktık.Dolayısıyla bizi oluşturan gelecek var olamaz.Onun yerine geçmişi değiştiricek uzaylılar olabilir :D
bkz:Antik Uzaylılar

latif

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
nasıl anlatcamı şaşırdım :D
bak şimdi ben ilerde yaşıyorum ama yaşamamı sağlayan araba kazasında birinin beni kurtarması o kişde gelecekte ki ben daha mesala yani. öle olunca geleceğimdeki ben beni kurtarmış oluyo (galiba bu saatte tam düşünemiyorum) yani geleceğimiz kendisi için bizi hazırlıyo olabilirmi diyorum? (bi örnek verecektim şu an toparlayamıyorum kafamda)

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl anlatcamı şaşırdım :D
bak şimdi ben ilerde yaşıyorum ama yaşamamı sağlayan araba kazasında birinin beni kurtarması o kişde gelecekte ki ben daha mesala yani. öle olunca geleceğimdeki ben beni kurtarmış oluyo (galiba bu saatte tam düşünemiyorum) yani geleceğimiz kendisi için bizi hazırlıyo olabilirmi diyorum? (bi örnek verecektim şu an toparlayamıyorum kafamda)
Geçmişt kendimizi kurtarmamızın imkansız olduğunu düşüyorum çünkü, kurtarmak için öncelikle yaşamak lazım.Eğer orada kendimizi kurtarmazsak ölürüz ve gelecekteki biz yok olur, eğer kurtarırsakta kurtaramayız.Çünkü kurtarırsak bu geleceğinde yeniden şekillenmesine sebep olur.Bu yüzdende gelecekteki biz başka yerde olur.Başka yere gidince kendimizi kurtaramayız.Her şekilde ölürüz.

O değil işimiz gücümüz yok, uykuyu bırakmış ne tartışıyoruz :D

latif

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
peki ya geçmişimizi başkası bozduysa orada bizle birlikte giden bir insan daha olduğunu düşün. biz daha önce araba kazası yapmadık (gelecektekine göre) ama gelecekten geçmişe giden diğer adam karşıdan gelen aracı kullanıyo. bence ozaman zamana etki edebiliriz.

Sen Doctor Who izliyonmu bu arada?

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki ya geçmişimizi başkası bozduysa orada bizle birlikte giden bir insan daha olduğunu düşün. biz daha önce araba kazası yapmadık (gelecektekine göre) ama gelecekten geçmişe giden diğer adam karşıdan gelen aracı kullanıyo. bence ozaman zamana etki edebiliriz.

Sen Doctor Who izliyonmu bu arada?
Spoiler içerebilir.""""""""""""""""""""""""""

Bi halt anlamadım :D sdafdsaf ve Doctor who izliyorum.En son doztorun öldüğü bölümü izledim.River'ın Amy nin kızı oluğunu öğrendiğimiz ölümde.

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
etraftaki her şeyi yok ediyor diye biliyorum ben kendini imha etse bişi olmazdı :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...