Şifacı ve Büyücü hmm çok iyi olacak ^,^Diğer konun forumdan bahsetmiyelim Teşekkürler bu arada.[DOUBLEPOST=1407796157,1407795778][/DOUBLEPOST]Güncel +
BÜYÜK GÜNCELLEME
Fix : =
Bug : %
Eklendi : +
+ Meslek Sistemi eklendi ( Madencilik ve Odunculuk )
+ Sınıf Sistemi eklendi ( Savaşcı,Okçu,Büyücü,Şifacı )
+ Yetenek Sistemi eklendi ( Hasarınızı 0iken bir zombiye 1 vuruyorsanız 2iken 2 vurursunuz.Her 2 levelde bir 1 Yetenek Puanı gelir.Yetenek Puanı Menüsünü açmak için /bm durumunuza bakmak için /bm profil )
+ Sınıf Yetenek Sistemi ( Sınıflarınızın kendi yetenekleri olacak.Levellere göre yetenekler açılacak.[YAKINDA KİTAPLA AÇILABİLİR.] )
= Duelloda Hasar 2 iken başka bir hasar vurması düzeltildi.
= Duello başlatmak için oyuncuya sağ tıklamalısınız.( Yakında güncellenecek. )
Dostum yanlış yerde arayış yapıyorsun.Oynayacak güzel bir mmorpg sunucusu arıyorum
Kendim kodladım ve şimdi geliştirdimşu görev işlerini hangi pluginle yaptim (paylaşmak istemezsen anlarım) umarım çabuk açılır hemen oynamak istiyorum
Türk İstiyorum Belki ?Şifacı ve Büyücü hmm çok iyi olacak ^,^
Dostum yanlış yerde arayış yapıyorsun.
O zaman heryerde katliyam çıkar yüksek leveller 1 levellere tek atar 1 leveller PvP'yi kaatırsa dalamaz onlarablackone mantıklı bi sistemden bahsediyosun doğru anladıysam kendimiz pvp yi açıp kapıycaz diyosun ama şehirlerde kapalı diğer yerlerde açık güzel olurdu (şehirlerden kastım özel yerler falanda olabilir zindanlar vs. )
Güzel olabilir veya 10 seviyeye kadar pvp kapalı olur,10.seviyeden sonra pvp açılabilir =)[DOUBLEPOST=1407847432][/DOUBLEPOST]Kendim kodladım ve şimdi geliştirdim
Güncel +
+ Görev alırken "Evet" yada "Hayır" demeniz lazım.Kabul ederseniz bir daha o görevi alamazsınız red ederseniz bir daki sefere alırsınız [DOUBLEPOST=1407835022,1407833359][/DOUBLEPOST]Oyunculara sorum var.
Oyunun heyecanını birazcık daha artırmak için bütün dünyada PvP'yi açıyorum.
Ayarlar menüsünden PvP açık yaparsanız diğer oyuncunun PvP'si açık ise saldırabilirsiniz
Duelloya benzer bir şey ama bütün oyuncular dahil PvP'nizi kapatabilirsiniz bu arada
BU sistemi yapıyım mı ?
Anlamadın sen beni konularda arayış yapmak yerine forumda arayış yaparsan sunucu bulabilirsin.Türk İstiyorum Belki ?
10 level dediğini dicektim bende tam lafı ağzımdan aldın mantıklıGüzel olabilir veya 10 seviyeye kadar pvp kapalı olur,10.seviyeden sonra pvp açılabilir =)[DOUBLEPOST=1407847432][/DOUBLEPOST]
Anlamadın sen beni konularda arayış yapmak yerine forumda arayış yaparsan sunucu bulabilirsin.
Pvp sisteminde 10 level olmasi bisey degiatirmez hatta cogu oyuncu 10dan sonra birakir cunku 10un karsinisa bi 50 gelir gene isi biter. bence pvp acik yerler yapin (arena degil) mesela bi ada buraya isinlanan oyumcular pvp yapabilecek. Kazananlarda cesitli esyalar kazanicak sahsen ben kendi serverımda bu sistemi uygulayagimGüncel +
Konu güncellendi