kaan2884
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Kısa bir vaktimi ayırdığım zaman ki sonuç:
Link:
Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
eleştirin için saol da zaten kısa bir vakitte yaptım illa ki süper olması şart değil.Elleri Dışında Hiç Güzel Olmamış Gerisi Zaten Stevenin Klasik Hali
Bi Kemer Var Saçları Var Giysisini Yırtmışsın Biraz Birde Yüzünde Hafif değişiklik Yapmışsın , Omuzlarınada Rütbemsi Bir şey Koymuşsun.
Sadece Elleri Güzel ^.^
Tövbe ya.... Bak kısa bir zamanda elimden gelen bu kısa diyorum az vaktim olduğu için o kadar da düşünemedim herhalde çok da özenilerek te yapılmış bir şey değil hala anlamıyorsan o sana.....Ben beğenmedim karındaki yırtıklardaki, kemerdeki ve omuzdaki rütbemsi şeyde hiçbir renk çeşitliliği olması özensizlik göstergesidir. Eller ve saçlar diğerlerine nazaran daha iyi ama onlarda da renk konusunda sıkıntı var. Geliştirilmeli, kanımca.
Kısa bir zamanda yaptığnı söylemen hiçbir şeyi değiştirmez. Olumsuz eleştiri aldığında kısa zamanda yaptım diyerek kurtulamazsın, "Uzun zamanda yapsadın o zaman" derler adama.
Asıl sen anlamıyorsun. Ben de sana diyorum ki; vaktin azsa yapma, paylaşma. Boş vaktin olunca adam akıllı bir skin yapar paylaşırsın.Tövbe ya.... Bak kısa bir zamanda elimden gelen bu kısa diyorum az vaktim olduğu için o kadar da düşünemedim herhalde çok da özenilerek te yapılmış bir şey değil hala anlamıyorsan o sana.....
Burada emir veremezsin bir kere tamam bir daha kine daha özenli yaparım da emrivaki laflarını kendine sakla.Asıl sen anlamıyorsun. Ben de sana diyorum ki; vaktin azsa yapma, paylaşma. Boş vaktin olunca adam akıllı bir skin yapar paylaşırsın.
Nerede emir verdim söyler misin? "Yaparsın, edersin, vb." öneri cümleleridir bunu da anlayamıyorsan forumlar senin için uygun ortamlar değildir dışarı çık, top oyna çekirdek falan çitle. Bir şey paylaşıyorsan eleştiri/önerilere açık olmak zorundasın.Burada emir veremezsin bir kere tamam bir daha kine daha özenli yaparım da emrivaki laflarını kendine sakla.
Tamam belki önceki yorumunda vermemiş olabilirsin fakat şu yorumda forum senin için uygun ortamlar değildir, dışarı çık, top oyna, çekirdek falan çitle bunlar ne söylermisin peki ? Benimle böyle konuşacağına boş boş laflarını git kendine sakla. Çünkü burada sırf bir şey paylaştım iyice uzatan sensin. Bundan sonra yorum yazarsan cevaplamayacağım, hatta okumayacağım bile. Anca kendi kendine konuşup durursun. Burada konuyu mahvedersen daha fazla mecburen rapor bildirmek zorunda kalacağım.Nerede emir verdim söyler misin? "Yaparsın, edersin, vb." öneri cümleleridir bunu da anlayamıyorsan forumlar senin için uygun ortamlar değildir dışarı çık, top oyna çekirdek falan çitle. Bir şey paylaşıyorsan eleştiri/önerilere açık olmak zorundasın.
Okumazsan senin saygısızlığın ve terbiyesizliğin olur sadece. Yine ve yine öneri verdim ama bunu anlayamıyorsun, pek şaşırmadım açıkçası. Tanışma konunda da 24 yaşında olduğunu söylemişsin ama değilsin belli ki. Oku ya da okuma umrumda değil eleştirileri dikkate almadığın sürece de yerinde sayarsın, yukardan el sallarlar.Tamam belki önceki yorumunda vermemiş olabilirsin fakat şu yorumda forum senin için uygun ortamlar değildir, dışarı çık, top oyna, çekirdek falan çitle bunlar ne söylermisin peki ? Benimle böyle konuşacağına boş boş laflarını git kendine sakla. Çünkü burada sırf bir şey paylaştım iyice uzatan sensin. Bundan sonra yorum yazarsan cevaplamayacağım, hatta okumayacağım bile. Anca kendi kendine konuşup durursun. Burada konuyu mahvedersen daha fazla mecburen rapor bildirmek zorunda kalacağım.
seni ilgilendirmez bu karışmaya hakkın yok !!Asıl sen anlamıyorsun. Ben de sana diyorum ki; vaktin azsa yapma, paylaşma. Boş vaktin olunca adam akıllı bir skin yapar paylaşırsın.
Bak arkadaşım. Burası bir forum ve burada açılan konuların sahipleri eleştirilmeyi kabul etmiş sayılır ve dolayısıyla kötü eleştirilere de göz yummak zorundadır. Ben bu skinin her şeyini eleştirebilirim. Lütfen bilgisiz olduğun konularda kimseye sataşmaya kalkma.seni ilgilendirmez bu karışmaya hakkın yok !!
Konu Baltalamaya yer arayan ergenin tekisin sadece benimde fikrim bu sende bu yorumu yazıyorsan eleştiriye açık senin bu yorumunda bence ergenin tekisin insanları yargılamadan eleştirmeden önce kendine bak skin kötü diye kaldırmalısın gibi şeyler yazamazsın seni ilgilendirmez ! düzeltiyorum kaldırmalısın dememişsin az vaktin yoksa yapma demişsin seni ilgilendirmez bu adamın sanane demeye hatta konumu baltalıyor diye rapor etmeye hakkı var benceBak arkadaşım. Burası bir forum ve burada açılan konuların sahipleri eleştirilmeyi kabul etmiş sayılır ve dolayısıyla kötü eleştirilere de göz yummak zorundadır. Ben bu skinin her şeyini eleştirebilirim. Lütfen bilgisiz olduğun konularda kimseye sataşmaya kalkma.
Yazık, çok yazık. Ben hiçbir yerde kaldır vs demedim ve demem de.Konu Baltalamaya yer arayan ergenin tekisin sadece benimde fikrim bu sende bu yorumu yazıyorsan eleştiriye açık senin bu yorumunda bence ergenin tekisin insanları yargılamadan eleştirmeden önce kendine bak skin kötü diye kaldırmalısın gibi şeyler yazamazsın seni ilgilendirmez ! düzeltiyorum kaldırmalısın dememişsin az vaktin yoksa yapma demişsin seni ilgilendirmez bu adamın sanane demeye hatta konumu baltalıyor diye rapor etmeye hakkı var bence
haklısın düşünce özgürlüğü var bende şöyle düşünüyorum mesajlar eleştirilebilir şahsi görüşleri belirtsede belirtmesede klavyeyi tutmuyorum zaten ki bırakayım al bide espri yaptımYazık, çok yazık. Ben hiçbir yerde kaldır vs demedim ve demem de.
Ek olarak, mesajlar eleştirilemez çünkü mesajlar kişinin şahsi görüşlerini belirtir. Bilmiyorsan söyleyeyin, bu ülkede düşünce özgürlüğü var. Şimdi lütfen klavyeni bırak. Ergenim falan ama senden çok daha mantıklı şeyler söylüyorum. Biraz ibret al, bu atar yaptığım ergen benden daha olgun falan diye düşün biraz.
Anlamadıysan da tekrar söylüyorum, bu forumda açılan her konu beni ilgilendirir.