+13 !!!
NOT: Çıkabilen Kabus, Psikolojik Sorunlar vb. Problemlerden Ben Sorumlu Değilim. İsteyen Okusun, İsteyen Okumasın Ancak Korkanlar Asla Ama ASLA Okumasın !!-------------------------------------------------------------------------------
BloodyMary ?
Merhaba, Benim Adım Jane. Ben 12 Yaşında Bir Kızım ve 6. Sınıfa Gidiyorum. Sınıfta Pekte Sevilmeyen Bir Kızım. Hem Erkekler, Hemde Kızlar Benle Hep Dalga Geçer. Ama Artık Buna Alıştım. Eşşek Şakaları, Laf Sokma vb. vb. Hep Benle Dalga Geçerler. Ancak Bu Sene Olaylar Değişti. Artık Kimse Benle Dalga Geçmiyor, Hatta Benle İlgilenmiyorlardı. Günler Geçip Gitti. Daha 1. Dönemdeydik. Günlerden Cuma idi. Hava Hafif Yağmurluydu. Yine Sabah Erkenden Kalktım. Ellerimi Yıkadım, Kıyafetimi Giyindim. Bu Gün Sanki Garip Bir Şey Dönüyordu. Annem ve Babam Çok Sessizdi. Biraz Ürkmüştüm. Servise Giderken Babam Benle Gelmedi. Bu Benim İçin Sorun Değildi Çünkü Artık 6. Sınıftım. O Kadar da Korkmuyordum.
Artık Yolda Yürüyordum. Yağmur Damlaları Sanki Bir Musluk Gıcırtısı Gibi Akıyordu. Etrafta Kimse Yoktu. Yoluma Devam Ettim. Bir Anda Saçımın Su İçinde Kaldığını Hissettim. Yağmur Hızlanıyordu ! Koşarak Servis Bekleme Alanına Gittim. Servis Oradaydı. Oraya Bindiğimde Serviste Sadece Ben, James ve Fitzgerald Vardı. Kapılar Kapandı ve Yola Devam Ettik. Yağmur O kadar Hızlanmıştı ki Bir An O Yağmurun Altında Olduğumu Hissettim ve Korktum. Saat O Kadar Nasıl Hızlı Geçti Anlamadım Ama Artık Okuldaydık. Sınıfıma Gittim, Oturdum ve Kitabımı Açtım. Sınıf, Evdeki ve Servisteki Gibi Değildi. Çok Sesliydi ve Herkes Dedikodu Peşindeydi. Pencereden Yağmurun Ürkütücü Sesi Geliyordu. Bende Sıkıldım ve Diğerlerinin Dedikodularını Dinlemeye Başladım. "13. Cuma", ""BloodyMary", "Tuvalette Öleceksin"... vb. vb. Herkes Bu Konu Hakkında Konuşuyordu. Çünkü Bu Gün 13. Cuma'ydı. 2-3 Dakika Sonra Başım Ağrımaya Başladı. Bir Anda "KAPAYIN ÇENENİZİ YETER !!!" Diye Bağırdım. Herkes Sustu. Bana Baktı. "BLOODYMARY DİYE BİR ŞEY YOK KESİN SESİNİ BIKTIM !" Diye Çığlık Attım. Herkes Güldü. Yine Herkes Bana Laf Sokmaya Başladı. "Hee Öyle mi ? Tuvalete Gir De Aynayı Kır Bakalım N'oluyor ?" vb. Laflar Geldi. Öyle Utanç Vericiydi ki. Yüzümü Kapadım ve Yattım. Zil Çaldı. Herkes Sustu ve Kitabını Hazırladı. Saat O Kadar Çabuk Geçti ki Derste Ne İşlediğimizi Bile Hatırlamıyordum. Servise Gittim. Serviste Sabahki gibi Bir Sessizlik Yoktu. Herkes Bağırıyor, Çağırıyordu. Yine 13. Cuma İle İlgili Söylentileri Konuşuyorlardı...
I. Bölümün Sonu
-------------------------------------------------------------------------------Merhaba, Benim Adım Jane. Ben 12 Yaşında Bir Kızım ve 6. Sınıfa Gidiyorum. Sınıfta Pekte Sevilmeyen Bir Kızım. Hem Erkekler, Hemde Kızlar Benle Hep Dalga Geçer. Ama Artık Buna Alıştım. Eşşek Şakaları, Laf Sokma vb. vb. Hep Benle Dalga Geçerler. Ancak Bu Sene Olaylar Değişti. Artık Kimse Benle Dalga Geçmiyor, Hatta Benle İlgilenmiyorlardı. Günler Geçip Gitti. Daha 1. Dönemdeydik. Günlerden Cuma idi. Hava Hafif Yağmurluydu. Yine Sabah Erkenden Kalktım. Ellerimi Yıkadım, Kıyafetimi Giyindim. Bu Gün Sanki Garip Bir Şey Dönüyordu. Annem ve Babam Çok Sessizdi. Biraz Ürkmüştüm. Servise Giderken Babam Benle Gelmedi. Bu Benim İçin Sorun Değildi Çünkü Artık 6. Sınıftım. O Kadar da Korkmuyordum.
Artık Yolda Yürüyordum. Yağmur Damlaları Sanki Bir Musluk Gıcırtısı Gibi Akıyordu. Etrafta Kimse Yoktu. Yoluma Devam Ettim. Bir Anda Saçımın Su İçinde Kaldığını Hissettim. Yağmur Hızlanıyordu ! Koşarak Servis Bekleme Alanına Gittim. Servis Oradaydı. Oraya Bindiğimde Serviste Sadece Ben, James ve Fitzgerald Vardı. Kapılar Kapandı ve Yola Devam Ettik. Yağmur O kadar Hızlanmıştı ki Bir An O Yağmurun Altında Olduğumu Hissettim ve Korktum. Saat O Kadar Nasıl Hızlı Geçti Anlamadım Ama Artık Okuldaydık. Sınıfıma Gittim, Oturdum ve Kitabımı Açtım. Sınıf, Evdeki ve Servisteki Gibi Değildi. Çok Sesliydi ve Herkes Dedikodu Peşindeydi. Pencereden Yağmurun Ürkütücü Sesi Geliyordu. Bende Sıkıldım ve Diğerlerinin Dedikodularını Dinlemeye Başladım. "13. Cuma", ""BloodyMary", "Tuvalette Öleceksin"... vb. vb. Herkes Bu Konu Hakkında Konuşuyordu. Çünkü Bu Gün 13. Cuma'ydı. 2-3 Dakika Sonra Başım Ağrımaya Başladı. Bir Anda "KAPAYIN ÇENENİZİ YETER !!!" Diye Bağırdım. Herkes Sustu. Bana Baktı. "BLOODYMARY DİYE BİR ŞEY YOK KESİN SESİNİ BIKTIM !" Diye Çığlık Attım. Herkes Güldü. Yine Herkes Bana Laf Sokmaya Başladı. "Hee Öyle mi ? Tuvalete Gir De Aynayı Kır Bakalım N'oluyor ?" vb. Laflar Geldi. Öyle Utanç Vericiydi ki. Yüzümü Kapadım ve Yattım. Zil Çaldı. Herkes Sustu ve Kitabını Hazırladı. Saat O Kadar Çabuk Geçti ki Derste Ne İşlediğimizi Bile Hatırlamıyordum. Servise Gittim. Serviste Sabahki gibi Bir Sessizlik Yoktu. Herkes Bağırıyor, Çağırıyordu. Yine 13. Cuma İle İlgili Söylentileri Konuşuyorlardı...
I. Bölümün Sonu
Yazı Tamamen Bana Aittir. İzinsiz Kopyalanması veya Başka Bir Amaç İçin Kullanılması Yasaktır. Kullanana Dava Açılacaktır.
(CİDDİYİM)
@Sonicexe , @Secret_wither , @RedIsBack , @Zurinqun , @98IamLegend98 , @ta1ha , @TheProfessional , @Coolkinq12_ , @Crafted , @sergun26