TrustNoONE
Kimyager , Sadece Kimyager.
- En iyi cevaplar
- 0
Görsel yok Yine Konunda Sadece yazı var ama sunucu hakkında bilgi yok ...
Bilgileri Sunucuyu Ayarladıktan Sonra Bula BilirsinizGörsel yok Yine Konunda Sadece yazı var ama sunucu hakkında bilgi yok ...
Dereyi Görmeden Pacayı Sıvama !!!!Kalitesiz bi server olacağına eminim. Ayrıca başlığı değiştir MMORPG falan yap
Kanıt Göster!!!!Dereyi Görmeden Pacayı Sıvama !!!!
Peki söyle bakalım klasları hangi pluginle yaptın.Kanıtımız Sunucu Bakım Bitince Görürsün[DOUBLEPOST=1426630460,1426624174][/DOUBLEPOST]Tek Kanıtım Sunucudur Yakında Tanıtım Videosu Cekcez Sunucunun %50 si yapıldı[DOUBLEPOST=1426630521][/DOUBLEPOST]Just Reklam Yapma *** FXStrato tanırsın belki işiniz bitince Sıklemediniz Önemli Pluginlerinizi ben yaptım siz götlük yaptınız
Plugin Vermek (Söylemek) Kesinlikle YasaktırPeki söyle bakalım klasları hangi pluginle yaptın.
Hani nerede yazıyor bu kural akıllı bıdık.Plugin Vermek (Söylemek) Kesinlikle Yasaktır
Bu Kural Kurucuda Yazıyo Kardeşim Ekleyim whitelist e gel bak bidahada dandik mandık şeklinde yorum fln atmaHani nerede yazıyor bu kural akıllı bıdık.
Serverin çok kötü olacak sonuna kadar eminim...
Anlamadım kurucuda yazıyor ne? tamam lan skype cagrisengul123 ekle beni nick atayım sana kanıtla bana serverinin bi şeye benzediğiniBu Kural Kurucuda Yazıyo Kardeşim Ekleyim whitelist e gel bak bidahada dandik mandık şeklinde yorum fln atma
RPG Artık bakımdaşimdi faction'mu rpg'mi anlamadım hala
girmeyi düşünüorumda