Böyle bir sunucu tutar mı?

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben şimdi 2015'e 2 ay kaldı 2015 geldikten sonra bir server açmayı düşünüyorum M.T.A(gtanın multi oynanabilen modu) rpg ve gerçek hayat karışımı bir server açmak istiyorum farklı işler olacak 2 tane şehir olacak 2 sine uçak veya arabayla uçulacak adam öldürmek hariç tüm suçlar işlenebilecek ev satın alınabilecek (oyun parasıyla) polis,SWAT, FBI olacak yetkisini kötüye kullanan banlanacak (oyuncunun suç yıldızı olmadığı zaman onu öldürdüğünde ve arabasına zarar verdiğinde kötüye kullanmış olur) araba olacak silah olacak(minigun olacak) çeteler olacak telefon olacak dans klüpleri olacak oyunda başbakan ve başkan olmayacak 5 kişi davet edene ev verilecek(10 ile 5 arasında kararsızım) shopkeepers olacak VİP SATILMAYACAK VE EN GÜZELİDE WHİTELİST OLMAYACAK kısacası gerçek hayat gibi. önerilerinizi de söylerseniz iyi olur. ve açılırsa oynarmısınız?

Son düzenleme:

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir sunucu var zaten Towny deniyor ona bide grand theft diamond plugini eklersen istediğin şeye ulaşabilirsin diye düşünüyorum emek verilirse başarılı olmayacak diye bir şey yok :)

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle bir sunucu var zaten Towny deniyor ona bide grand theft diamond plugini eklersen istediğin şeye ulaşabilirsin diye düşünüyorum emek verilirse başarılı olmayacak diye bir şey yok :)
ben towny i mucosoftunki gibi biliyordum :D desteğin için sağol. grand theft auto diamond nasıl bir şey araştıracağım :) açılsaydı oynarmıydın?

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben towny i mucosoftunki gibi biliyordum :D desteğin için sağol. grand theft auto diamond nasıl bir şey araştıracağım :) açılsaydı oynarmıydın?
Tabikide çok isterim oynamak kendimde denedim o tarz bi sunucu açmak ama finansal konulardan açamamıştım açarsan yardımcı olmak isterim :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
b*kcraft vardı. en fazla 5 kişi girerdi. Ama oynadığım en iyi sunucuydu. İnsanlar köyler yapmıştı. Serverdeki herkes iyi kişiydi. Wg olmadğı hiç grief olmuyordu :)
Whitelistli olursa ve seçim iyi yapılırsa tutar. Ama herkes girerse pvp sunucu olur.

Edit:Yardım lazım olursa edebilirim istersen çarşaflı yüzen yüz

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
b*kcraft vardı. en fazla 5 kişi girerdi. Ama oynadığım en iyi sunucuydu. İnsanlar köyler yapmıştı. Serverdeki herkes iyi kişiydi. Wg olmadğı hiç grief olmuyordu :)
Whitelistli olursa ve seçim iyi yapılırsa tutar. Ama herkes girerse pvp sunucu olur.

Edit:Yardım lazım olursa edebilirim istersen çarşaflı yüzen yüz

çarşaflı yüzen yüz
güldürdün be :D

mta da fikrime benzeyen bir sunucu var. adını reklam olmasın diye söylemicem yabancı %10 u arap %10 u türk ülkeleerası. en fazla 1000 kişi oluyor whitelistsiz ve hiçbir problem yok.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında biz arkadaşla 4-5 yıl önce oturup keşke böyle bir gta oyunu olsa demiştik valla benim hoşuma gitti ben böyle bir şey istiyordum zaten hep çünkü minecraftta sevdiğim bir oyun

Edit: bide hni bz arkdşz fln ya hni şmdi sn bna itm vrcn fln s.s.s

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Pre server mi ? (türkiye burası ama :D)
1.mta diyorum hiçmi gtayı arkadaşlarınla oynamadın?
2.uluslararası server.[DOUBLEPOST=1412697075,1412697034][/DOUBLEPOST]
Aslında biz arkadaşla 4-5 yıl önce oturup keşke böyle bir gta oyunu olsa demiştik valla benim hoşuma gitti ben böyle bir şey istiyordum zaten hep çünkü minecraftta sevdiğim bir oyun
ve hayallerin benim sayemde gerçekleşecek :D

Edit: bide hni bz arkdşz fln ya hni şmdi sn bna itm vrcn fln s.s.s
item veririm ama minigun filan istiyorsan unut bunu.