Böyle oyunun ben (Minecraft)

• Konuyu başlatan Switcher
  • Başlangıç tarihi
S

Switcher

Ziyaretçi
Abi böyle oyun olmaz ya canım sıkılmıştı mineraft map yapmaya başladım. 1. haritamı bitirdim. 2.haritam mütiş oldu bana göre ama onda da haritaya girince yanıt vermeyip kapanıyodu oyun . Oyunu mcedit ile taşıdım başka bi mapa , sonra 2.Haritayı uzatıyordum bi farkettim command blockların Koordinaltları değişmemiş. Yani taşımadan önceki maptaki koordinatlar o yüzden bütün sistem çöktü , çok vardı devre of ne yapcam ben :(

- Bıraksammı mc yi.

S

Switcher

Ziyaretçi
Bir şey anlamadım ama yeni harita aç bu kadar :)

Kardeşim şimdi mapta bi sorun oldu mcedit ile başka mapa aktarma yaptım command blocklar bozuldu kısacası. Başka Harita aç derken o devreler varya ohoo :) sildim mc yi felan

S

Switcher

Ziyaretçi
Bizim emek verdiğimiz mapler kaçkere çöp oldu biz bıraktıkmı?
2. Haritam olduğu için bırakmam normal. Böyle şeylere gelemem üşenerek yaptım zaten mapı tekrar aynısını yapamam. 5 6 Command block olsa neyse 50 60 tane var hepsine kod yazamam

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
2. Haritam olduğu için bırakmam normal. Böyle şeylere gelemem üşenerek yaptım zaten mapı tekrar aynısını yapamam. 5 6 Command block olsa neyse 50 60 tane var hepsine kod yazamam

Ozaman birdahaki hevesin gelene kadar git Unturned oyna.Ben kaç kere kaldırıp geri yükledim.Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer Kürkçü dükkanı demişler :D

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ilk adventure mapımı yaparken oyuna başlayalı 4 ay olmuştu çok dandik bir haritaydı emek vermiştim silinmişti.. Tekrar başladım daha çok ilerledim, o zamanlar WE veya MCEdit bilmiyordum, her şey el yapımıydı. Bana çok güzel geliyordu o zamanlar, redstone falan bilmiyordum. O da silinince çok üzülmüştüm tekrar başladım tekrar silindi.. Sonra harita yapmayı bıraktım ve 1 sene önceydi bu olanlar, 1 ay önce aynı haritaya tekrar başladım, kendini beğenmişlik gibi olmasın ama HyPixel'e taş çıkartır.. Orası abartı tabi, ama yayınladığımda nam salacağını düşünüyorum. Komut blokları, özenli yapılar, WorldPainter'le yaptığım yerler, havada uçuşuyor. Yani ilk engelde pes etmeyeceksin, öldürmeyen şey güçlendirir derler ya, aynı o hesap..

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu isler boyledir 1 kere yapip bozuldugunda birakma , Pes Etme !

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Minecraft sarmıyor artık. Şuanda Unturned dönemi herkes Unturned oynuyor. Bence sende oynamalısın pvp'si çok güzel silah milah var minecraft'tan daha iyi.
iyi ama susuzluk var her şey kıt arkadaşımızı bulmak için 3 saat uğraşıyoruz sonra oyuna başlamak çok zor,oyuna başlarken 500 zombi öldürmemiz gerekiyor..

HEPSİNDEN GICIK KAPIYORUM AMA EN ÇOK KAPTIĞIM BÜTÜN SERVERLERDE İTEMLERİMİZİN AYNI OLMASI!

Caneroynuyor

Play.AnkaMc.Com
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
bence minecraft dunyadaki en iyi oyunlardan birisi ama haklisin biraz sıkıyo :( ama silah fln olsa super olr

GT-S5360 cihazımdan gönderildi