Bora Tunç Yapimcilik Ile Birlikte Map Yapalim (genelde Serüven)

NewBaby

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaslar Bora ve Tunç yapimcilik ile map yapmak isterseniz skype : fukroaz :D hamachi'yi atarim tuncun :D skype yok benim var ben bora yaslar 13-14 map yapiyoruz bitirdigimiz (birlikte) 2map var çok güzel uzun bitanesi daha önce oynadıgım bir map'e benziyosa sallayin aklima gelmistir...(Tunç Bazen Çok Küfür Edebilir Yasi Normal Ve Pek takmayip komik ve iyi birini ariyoruz.)Tercihen erkek olsun :( kizlar isi bozuyo...

Arkadaslar Map'i internette vermiyoruz map yapicaksak zevkten bazen ben satip parasini tunçlan paylassamda belki sizede verebilirim çok pahali satmiyorum veya satmiyorum ayrica çok acemi sitelere vermiyorum ve dosyalari hep demo olarak atiyorum ki map'imi ben yaptim diye çalmasin hiç kimse bundan nefret ederim (Daha önce
3kez oldu sıkıldım artık lan ) o yüzden herkesi bekleriz en fazla 3 kisi olucaz birkisi araniyor server bukkit ama map yapiyoz we ve wg sadece 1.4.4'te çalismiyo ve söyleyim server'i açarsam 1.4.4 veya .(son nokta) 5.'yi açarim ne bileyim genelde son 2map'te texture pack kullandım benim çok sevdigim ve furkan adlı bir arkadasimin yaptigi inanilmaz gerçekçi çok güzel bir texture pack normal hayata benzer seylerde vermisler ama normal acemi veya gerçekten normal texturepack'lerdeki gibi iki üç blockta yanmalar nether portali görüntüsü var çok önemli degil kullanmayiz tercihen birsonraki map'i full texture pack'e göre ayarliyacagim texture pack'i server'dan yükleyebilirsiniz ama yüklenmezse veya ayri bir texture pack gerekiyorsa skype'tan atmak için skype zorunludur en olmadi basvurulari burayada yazarbilirsiniz.

Yazimdaki ı'lari i veya ğ'leri g yapmak fln gibi seylere bakmayin minecrafttaki yazidan elime öyle geçmis gerçekte bile öyle yaziyorum kusura bakmayin...