BartuCivas
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Boş.
Son düzenleme:
Çalmak mı? Harita internette var, internette verilen bir haritayı indirmek çalmak mı oluyor? Ayrıca harita geçici olarak koyulmuştur. Ama tabi sizin tek işiniz milleti kötülemek olduğu için şaşırmıyorum bu yorumunuza. Bir de npc yerleştirmek için uygun yeri olan bir lobi haritası bulamadım o yüzden geçici olarak bu haritayı koydum.wtf bari bilinmeyen bir yerden çalsaydınız, ana lobiyi CRAFTRISE'dan çalmak nedir abi kaçıncı seviye bu? copy paste terörü devam ediyor
Haritanın geçici olduğunu belirttim zaten. şu an builder arıyorum. Builder bulunca yeni harita yaptıracağım.Özgün olmalısınız, oradan buradan onu bunu götürerek bu işler olmaz.
Keşke konunun en sonunu da okusaydınız, haritaların geçici olduğunu belirttim zaten.CraftRise eski lobisi çalınmış, eminim başarılı olursunuz.
Öbür haritalarında çalıntı olduğundan adım gibi eminim, bildirim kutuma boşa bildirim gelmiş.
şu an sunucuya özel olarak harita yapılıyor. Ne yapacaktın dümdüz alan ile mi açacaktım serveri?Türkiye'nin sunucu EUGamer.
EU, Avrupa demek değil mi ? ./
Çalıntı haritalarla (geçici diyorsunuz) Türkiye'yi sadece rezil edersiniz.
diğer yorumlara verdiğim cevapları okusaydınız npc yerleştirme yeri olan uygun bit harita bulamadığımı anlardınız.Bildirim kutuma gelmiş bir boş sunucu daha craftrise haritasını almışsınız buna bir şey demiyorum çünkü haritanız yok ama abi craftrise ne ya gidin daha küçük bi sunucunun haritasını alın gidin başka bi hub sunucusunun haritasını alın