Boşluktaki Bir Ülke

Gravitymaster41

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
NOT: Bu hikayenin minecraftla bir ilgisi yoktur
Japonlara özendim :) İyi okumalar
1.Bölüm
Yine sıkıcı bir okul günü ne zaman okula gitsem hep bu okul olmasa eğlence olurmuydu diye düşünüyordum. Aslında bazen heyecan olur gibi oluyorda şanssızlık bize denk gelir okulda olmadığım zaman heyecan %100 ben okulda olunca heyecan %0 :D ah bu arada kendimi tanıtmayı unuttum ben Nozomi Lise 2-C sınıfındayım. Dün okulumuza yeni bir erkek öğrenci geldi adı Guts daha ilk gördüğüm andan itibaren biraz kötü hissetmiştim hayde hayırlısı nese....... 3 Saat sonra...... Yorucu bir okul gününün sonuna daha geldik eve gidelim de biraz rahatlayalım derken önüme 2 hırsız çıktı
-Sökül bakalım paraları
Bendede 5 Yang vardı ve onları verdim
*kahkaha attı*
+Senden bu kadarmı para çıktı okadar varlıklı birisine benziyorsun ve sadece bu kadar paran var ha
Tam bana vuracakken ondan sıyrılarak arkasına tekmenin bir tanesini bastım. Topalladığı için silahını düşürdü ve bende silahı aldım. Arkadaşının arkasınada bir tekmeyi bastım ve düşürerek onunda silahını düşürdüm ve o silahıda aldım.
-Şimdi ne düşünüyorsun pislik herif!
+Sakin sakin al paranı ve bizi rahat bırak lütfen
-Heh şöyle şimdi ver parayı ve basın gidin burdan!
Aldıkları parayı geri iade ettiler ve basıp gittiler.Böyle savunma tekniklerini bildiğim iyi oldu. Ertesi gün bütün söylentiler okula yayılmıştı kimse bilmiyordu galiba benim olduğumu.Neyse birden popüler olmaktansa yavaş yavaş popüler olurum daha iyi. Bu gün sınıf oturma sıralamalarını açıkalayacaklardı .En arkada otursam daha iyi olacaktı ve bingoo en arka sıradayım ama önümde Guts oturuyordu heralde kendisi istedi burada oturmayı istemiş olmalı.Aslında en arka sıralarda hiç ilgilenmiyormuş gibi oturmak iyi olmazdı belki Gutsla iyi geçinebilirim.

TheAngelborn

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Woooow Black Rock Shooter *-* Fazla özenme olmamış bence, gayet orijinal olmuş çok beğendim devamını beklerim.. Ve BRS ile iyi bir seçim yapmışsın ^-^