# BreakSurvival / Susuzluk - Timber - Rütbe - Açık Artırma > 1.7 - 1.8 > Yeni hali ile pek yakında!

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

#################################
<BreakSURVIVAL - BreakMC © 2015-2016 >
|| Server IP : BreakSurvival.nitrado.net ||
|| Web : Pek yakında ||
|| Sürüm : 1.7.2||
|| Kapasite : 64 SLOT - 8GB RAM||
||

Hepinize merhabalar arkadaşlar, bizim amacımız sizlere güzel ve farklı bir survival keyfi verebilmek ve bu amacımızı yapmaya başladık bile.Yeni yeni ve farklı farklı sistemler getiriyoruz, yapıyoruz, çabalıyoruz.Hile konusuna gelince, hile konusunda elimizden geldiğince hile kullanan kullanıcılarımızı sunucumuzudan yasaklıyoruz, buda bi' nevi hileleri azaltıyor.Asıl amacımız; Sizlere en farklı survival sunucuyu yaratabilmek ve sizlerin huzuruna çıkarabilmektir.

Sunucumuz survival ve 1.7.2 üzerine kurulmuştur.
Sunumuzda sanal market sistemi ile oyuncular arasında güvenli alışveriş yapılır. /market yazarak bakabilirsiniz.
VIP sistemi hakkında bilgi almak için : /vipbilgi veya /vip yazarak öğrenebilirsiniz.
Claim atma hakkında yeterli bilginiz yok ise rehberlerimize sorabilirsiniz.
Claimde pvp açıktır.
İpeksi dokunuş 1 kazma ile spawnerları kırıp alabilirsiniz.
Hile tespit edilen oyuncular hapise atılırlar devam etmeleri halinde banlanırlar.
Sunucuda saygısızlık yaparak küfür eden oyuncular hapise atılır ve mutelenirler.
Yetkililerden yetki,eşya,para istemek yasaktır. Rahatsız eden oyuncular mutelenecektir.
Sunucu kurallarına uyduğunuz takdirde herkeze iyi bir sunucu vericeksiniz.
Kaybolan itemlerinizden yetkililer sorumlu değildir.
Tpa tuzağı yasaklanmıştır.
Sanal markete gereksiz item koyup meşgul eden oyuncular cezalandırılacaktır.
Spawn bölgesine claim atan oyuncular cezalandırılacaktır.
BreakSurvival yetkilileri olarak herkeze iyi oyunlar dilerim!

Hırsızlık sistemi eklenicektir!
SanalMarket [GLOBAL-MARKET] eklenicektir!
Gasp, evlerin kapı kilidini kırma eklenicektir!
/rütbe sistemi eklenicektir, şuanlık hazır ama geliştiriyoruz.
Susuzluk ve Islaklık hazır ama geliştiriyoruz, tam yapalım eklenicektir.
Takas eklenenicektir!
KöylüTicaret tam olarak tamamlanıcaktır.
Oyuncularımızın istedikleri ve bizlerin uygun gördükleri sistemler eklenebilir!
Yeni sistemler geldiğinde konumuza eklenecek olan 'SİSTEMLER' kısmına bakabilirsiniz.

Neden sizi seçmeliyiz ?
Yenilikçi zor ve eğlencenin hiç bitmediği bir server arıyorsanız kesinlikle bizi seçmelisiniz.

Lag sorununu nasıl çözdünüz ?
Sizlerin daha kaliteli ve rahat bir şekilde sunucumuzu oynamanız için 12 GB RAM'lık bir miktarımız vardır, gerekirse daha fazlası alınacaktır lag sorunu olmıyacaktır tabikide sunucuda arada sırada %3 - %5'lik bir oranla lag olma şansı olabilir.

Hileler engellenmiş mi ?
Hilelerin bir kısmını engellemeye çalıştık, ama halen açan oyuncularımız olursa bunlara gereği yapılacaktır sizlerin bunlardan süpheniz olmasın.

Herhangi bir bugunuz mevcut mu ?
Sunucumuzda bilinen bugları engellemeye çalıştık (bir kısmını) ama tabii ki sizlerde bug bulursanız bizlere veya diğer yetkili arkadaşlarımıza iletirseniz bugu çözebiliriz.

Daha önceki tecrübeleriniz neler ?
Sunucumuzu açarken tabii ki tecrübelerimize inanarak açmış bulunmaktayız, 2012 tarihinden beri sunucu işleri ile uğraşan bir ekibiz tecrübe konusunda tecrübemiz olduğunan yüksektir.

Edit eşya satışı var mı ?
Kesinlikle hayır! Asla olmadı ve olmayacaktır.

VIP'lere ayrıcalıkları diğer sunucular gibi abartıyor musunuz ?
Hayır kesinlikle VIP'ler tam tadındadır. Diğer oyuncuları ezemez ama ezilmez de.
Daha fazla soru sorarak bize destek olabilirsiniz...
SPAWNIMIZ ;

Son düzenleme:

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Güzeldi, Yeni Özellikler İle Daha Güzel Oldu, Eklenecekler Özellikler İle Daha Güzel Olacak :D CrystalCraft Ekibi Olarak Sizleri Tebrik Ediyorum Gayet Başarılı Bir Sunucu :p

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İnşallah Az Önce Oyuna Girdim Gundinin Biri Bot Atıyordu :p
Benim salaklığım :D sunucuda oyuncularda dolu sunucu girme varmış, öyle olunca 50 kişilikse bot atılar 59 oldu oto durdur serveri, sonra düzelttik biri daha attı 10-15 tane sonra bitti, zaten bu gece harika bi' koruma ekliyeceğim 4$ ile aldım proxy korumasını inşallah düzelticeğiz.

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnşallah :)[DOUBLEPOST=1441122465,1441122359][/DOUBLEPOST]Bu Arada 12 TL'Ye Aldığın Proxy koruması ney acaba banada lazım bir tane,

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olursa Yükliycem derken olmassa yüklemiycekmisin adını söle bende alcam bitane proxy bu arada bunun
ne eksiği var işini görmüyomu bu plugin ücretsiz zaten.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Olursa Yükliycem derken olmassa yüklemiycekmisin adını söle bende alcam bitane proxy bu arada bunun
ne eksiği var işini görmüyomu bu plugin ücretsiz zaten.
Ben bi' deniyeyim, olursa ismini söylerim :)[DOUBLEPOST=1441129215,1441126279][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1441189924][/DOUBLEPOST]Rütbe, görev ve claimbilgi sistemi yapılmıştır.Bu gece eklenicektir aynı zamanda susuzluk sistemide yapılmıştır, hepsi bu gece eklenicektir![DOUBLEPOST=1441274863][DOUBLEPOST=1441277568][/DOUBLEPOST]Duyuru > 2 saatlik PVP kapatılmıştır, yeni kullancılarımız için yapılmıştır, iyi oyunlar.

CoobLeyT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu gayet başarılı tebrikler adminleri ilgili onlineyi iyi başarılı bir sunucu tebrik ediyorum devamını getirirsiniz inşllah +50 online olan bir sunucu tam aradıgım sunucu tavsiye ederim.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu gayet başarılı tebrikler adminleri ilgili onlineyi iyi başarılı bir sunucu tebrik ediyorum devamını getirirsiniz inşllah +50 online olan bir sunucu tam aradıgım sunucu tavsiye ederim.
Teşekkürler elimizden geldigince ilgilenmeye çalışıyoruz tekrardan teşekkürler.

CoobLeyT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi netherde pvp kapalı neden ve netherde aradım aradım spawer yok resleyin nethere abi