PlayerFurkan
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bir sorum var bu entity 303 ne tam çözemedim ilk kez duydum hacker gibi bişeymiş biri bunu bana tam anlatabilirmi?
Yayanlardan hizli davranip yalan oldugunu anlatalım o zaman simdi daha cok yayiadan onun3 geçelimBu seferde entity_303 gördü gerçekten diye konular açılır.. Her zaman başka bir çöp konu açmak için malzeme çıkıyor..![]()
1 i daha önce gördüm.2015de kendisini belli etcekmiş Bay entity_303.Şu an tamamen herobrine'nı ortadan kaldırdıgı söyleniyor.Şu an yaptıgı bazı rastgele yapıtları söyliyeyim.
1-Huş ağacının bir parçası meşe odunu olabiliyor.
2-Altta ''MAKEAWISH'' yazısı çıkabiliyor.
3-Eviniz birden yanabiliyor.
4-Minecraftın birden hata verebiliyor.
5-Rastgele TNT Patlamaları.
6-Piramit şeklinde çimen dizilimi.
7-Şu an kendi skini olmadıgı için sizin skininize giriyor.
8-Herobrine gibi korkak değil.
oha lenpeki bu nedir
Videolar bana ait deildir
Bu Mert abinin gözünden
Olaylar 12.28 dan sonra falan başlıyo.
Bu da Ulaş abiden
Bundada olaylar 7.37 den sonra
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
hiçbir şey olmazabi arada video lar falan var ENTITY THREE HUNDRED THRRE'S DEREADFUL PLAN falan diye tırsıyorum biri araştırıp idüğü neymiş ne etçekmiş söylerse çok memnun kalacağım nedense (herobrine nada aynısı merak ettim araştırdım ve suvival oynayamaz oldum big dige falan girermi bu özür dilerim oyundan soğuyorum yeminlen olduydu üstelik creepypasta da olduğundan bu yazı bayağı bir tırstım biri söylesin şunun idüğüde merakım gitsin yahu (kısacası camscare gibi saçma olaylarla benim yerine yüzleşmeye hazır birilerini arıyorum)