bu entity 303ü ne tam çözemedim

PlayerFurkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir sorum var bu entity 303 ne tam çözemedim ilk kez duydum hacker gibi bişeymiş biri bunu bana tam anlatabilirmi?

SkullHead

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2015de kendisini belli etcekmiş Bay entity_303.Şu an tamamen herobrine'nı ortadan kaldırdıgı söyleniyor.Şu an yaptıgı bazı rastgele yapıtları söyliyeyim.

1-Huş ağacının bir parçası meşe odunu olabiliyor.
2-Altta ''MAKEAWISH'' yazısı çıkabiliyor.
3-Eviniz birden yanabiliyor.
4-Minecraftın birden hata verebiliyor.
5-Rastgele TNT Patlamaları.
6-Piramit şeklinde çimen dizilimi.
7-Şu an kendi skini olmadıgı için sizin skininize giriyor.
8-Herobrine gibi korkak değil.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Herobrine ile milleti Kandıramayınca herobr8ne hikay3sini uyduranlar yeni bi hikaye uydirmaya karar vermis bence inanmayin yoksa gelecekte 303 gordum diye konu acan abiler ve artik 303 konusu acmayun diyenlerle ugrasmak zorunda kalırsınız herobrine gordum konularindan yeni kurtulduk lutfen inanmayin bole seylere

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu seferde entity_303 gördü gerçekten diye konular açılır.. Her zaman başka bir çöp konu açmak için malzeme çıkıyor.. :(

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
2015de kendisini belli etcekmiş Bay entity_303.Şu an tamamen herobrine'nı ortadan kaldırdıgı söyleniyor.Şu an yaptıgı bazı rastgele yapıtları söyliyeyim.

1-Huş ağacının bir parçası meşe odunu olabiliyor.
2-Altta ''MAKEAWISH'' yazısı çıkabiliyor.
3-Eviniz birden yanabiliyor.
4-Minecraftın birden hata verebiliyor.
5-Rastgele TNT Patlamaları.
6-Piramit şeklinde çimen dizilimi.
7-Şu an kendi skini olmadıgı için sizin skininize giriyor.
8-Herobrine gibi korkak değil.
1 i daha önce gördüm.

Lquid

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
peki bu nedir
Videolar bana ait deildir

Bu Mert abinin gözünden
Olaylar 12.28 dan sonra falan başlıyo.

Bu da Ulaş abiden
Bundada olaylar 7.37 den sonra

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O saçtan nasıl önünü görüyor?

Ayrıca shader mı var normal oynarken iğrenç ya sadece yapıların fotoğraflarını çekerken kullanıyorum.. Normal oyun için fazla ışıl ışıl ve parlak.. :(

Ya böyle adam varmış nasıl meşhur olmuş? Ayrıca kız skini kullanıyor.. Merak ettim baktım..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi arada video lar falan var ENTITY THREE HUNDRED THRRE'S DEREADFUL PLAN falan diye tırsıyorum biri araştırıp idüğü neymiş ne etçekmiş söylerse çok memnun kalacağım nedense (herobrine nada aynısı merak ettim araştırdım ve suvival oynayamaz oldum big dige falan girermi bu özür dilerim oyundan soğuyorum yeminlen olduydu üstelik creepypasta da olduğundan bu yazı bayağı bir tırstım biri söylesin şunun idüğüde merakım gitsin yahu (kısacası camscare gibi saçma olaylarla benim yerine yüzleşmeye hazır birilerini arıyorum)

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
abi arada video lar falan var ENTITY THREE HUNDRED THRRE'S DEREADFUL PLAN falan diye tırsıyorum biri araştırıp idüğü neymiş ne etçekmiş söylerse çok memnun kalacağım nedense (herobrine nada aynısı merak ettim araştırdım ve suvival oynayamaz oldum big dige falan girermi bu özür dilerim oyundan soğuyorum yeminlen olduydu üstelik creepypasta da olduğundan bu yazı bayağı bir tırstım biri söylesin şunun idüğüde merakım gitsin yahu (kısacası camscare gibi saçma olaylarla benim yerine yüzleşmeye hazır birilerini arıyorum)
hiçbir şey olmaz