Bu forumu nasıl buldunuz?

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
evet arkadaşlar buraya bu forumu nasıl ve ne zaman bulduğumuzun hikayesini yazcaz

benim hikayem
Yıl 2013 Haziranın sonları...O zamanlar aşırı noobdum ip adresiyle neler olabileceğini bile bilmiodum bi ara birisi ip adresimi sormuştu bende salak gibi vermiştim ama Allah'a şükür bişe olmadı her neyse benim hikayemin birçok kahramanı var birgün tabletime blok oyunları yazmıştım birden minecraftın pocket edition demosu'nu gördüm bi denim dedim resimlere baktım vay be her istediğimi yapabiliomuşum demiştim indirmiştim sonra oyunu açtım bazı maden delikleri açtım depolar yaptım vb sonra çanakkaleye gitmiştik yolda mc kıtlığı çekiodum sonra döndüğümüzde internette olduğunu keşfettim videolar vb izledim sonra hep java sorununu çözmeye çalıştımçözmeye çalıştım hatta sabahın köründe bile izlerdim o derece yani demodaydım gamemodeyi bilmiodum intten item kodlarına bakıodum tabi o zamanlar 1.5.2 çağının sonlarıdı (7 temmuz 2013) herneyse sonra bi forum vardı adını vermek istemiyorum oraya sordum crack denesene dediler araştırdım taşındım sonunda çözdüm birkaçkez burayı görmüştüm bi ara herobrineyi araştırırken buldum "bende katılsam mı?" dedim 5/4 eylül 2013 tü o zamanlar üyelikler davetiye ileydi şansına 1/2 gün sonra açıldı o gün şans yüzüme gülmeseydi ben şuanda en pc nooblarındandım o gün pcde ipsini tanımadığı kişilere veren bir noobdum bugün ise mc ustalarında 50.lerde bilgisayarda ise 2000/1000.lerdeyim.

Son düzenleme:

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a senden önce başlamışım yey .s
Bir gün internette dolaşırken forumu buldum ve üye oldum .s

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
İlk başta abi abi reklam yapmak için giriyordum
Konu izlenmesini durduru onay düğmesi sanıodm
hiç bi konm onay almıodu sonra anladım :DD

emireymen123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
minecraft ı Türkçe tanıtan güzel bi forum arıyodum ilk çıkan bu forumdu girdim üye oldum

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
1.5.2 zamanlarıydı. O aralar bilgisayarda sıkıntıdan patladığım için(Steam vb. bilmiyordum) yapacak iş arıyordum. Youtube'da Minecraft Cracked linki vardı, indirdim başladım oyuna. Bir şey yapamadım, öldüm hemen tabi. Sonra bir şeyler araştırırken Shaders Mod'u buldum. Hoşuma gitti ama oyun çok kasıyordu. Ekran küçülterek bu sorundan kurtuldum fakat gölgelerin görünmeme gibi bir sıkıntısı vardı. Bunun çözümü için foruma 5 Ocak 2014 tarihinde kaydoldum ve konu açtım. Aklımca cevabımı alıp gidecektim. 1 hafta kadar düzgün cevap gelmedi, ben de tekrar konu açtım. O sırada biri Shader Pack istedi, ona link attım. Bir daha da foruma girmedim. Yaklaşık 2 ay kadar sonra tekrar foruma döndüm. Daha sonra forumun zaman geçirebileceğim bir ortam olduğunu anladım. Birkaç acemi davranıştan sonra kişilerle ilgili fikirlerim oluşmaya başladı. Mine-Imator'den bir wallpaper yaptım ve paylaştım. Red ile tanıştık. Beni grubuna davet etti, ben de kabul ettim. Fazla sohbet ediyorduk, gece 6'ya kadar sürdüğü bile olmuştur. Böyle devam ederken build'e de bir baktım. Bir kaç onay aldıktan sonra foruma iyice alışmaya başladım. Sonra aktif olunca tanınmaya başladım, bu da benim gururumu okşadı tabii. Bu yüzden forumdan bir daha çıkmadım.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Normalde ben Minecraft'ı en baştan beri oynuyordum.Forum açıldığında aniden bulup şaşırmıştım.2012 Zamanlarıydı

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
1.2.xli verisyonlardı galiba aklımda 1.2.3 olarak duruyor ama hiç hatırlamıyorum :(
İnternette sandox oyun olarak aratmıştım karşıma çıktı baktım güzel geldi tabi ilk başladığımda creative oynayıp deli gibi mağra kazıyordum fena güzel gelmişti doğal yapı olayları maden şeysileri vs hayran kalmıştım resmen .-.
Forumu nerden bulduğuma gelirsek düz mantık bu oyunun mutlaka türk oyuncusuda vardır dedim "minecraft türk" diye aradum google'da çıktı karşıma kayıt oldum :(

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a hayran iken arkadaş bulmak istedim "türkçe minecraft forumu" yazdım google'ya bu çıktı.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Google ._.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bundan dört yıl önce soğuk bir kış günüydü üşüyordum şömineyi yaktım biraz ısındım sonra tableti açtım ve gezinirken Minecraft diye bir şey gördüm aman tanrım didim. Şaka yaptım arkadaş gösterdi bana tabi o şu an bile benden daha cahil çocuk sürekli CREATIVE oynuyor survivaldada bi *** bildiği yok.