Bu Gün Açılacak Serverimiz Ön Alımlar Başladı !!!

kaptanprays

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ALIMLAR:
ADMİN;HER YETKİ VAR OP VERİLİR KURUCUNUN SÖZÜNÜ DİNLEMEK ZORUNDADIR
GÖREVİ-SERVERVERDEKİ ASAYİŞİ SAĞLAMAK SERVERE KALİTELİ YAPILAR GETİRİP SERVERİ YÜKSELTMELİDİR...
MODERATÖR:HER YETKİ VAR OP VERİLİR ADMİNİN VE KURUCUNUN SÖZÜNÜ DİNLEMEK ZORUNDADIR
GÖREVİ-SERVERVERDEKİ OYUNCULARIN BÜYÜK SORUNLARIYLA İLGİLENMEK İLE SORUMLUDURLAR BUNUN YANI SIRA EĞER İŞİNİ İYİ YAPARSA ADMİN OLABİLİRLER...
BUİLDER:BUİLDER GRUBUNA EKLENİR OP YETKİSİ YOKTUR MODERATÖR ADMİN VE KURUCUNUN SÖZÜNÜ DİNLEMEK ZORUNDADIR
GÖREVİ:İYİ YAPILAR YAPIP SERVERİ YÜKSELTMEKTEN SORUMLUDURLAR İŞİNİ İYİ YAPARSA BAŞBUİLDER ORDAMDA ADMİN OLABİLİRLER...
REHBER:MUTE-JAİL-KİCK YETKİLERİ BULUNUR OP YETKİSİ YOKTUR NORMAL OYUNCULARDIR
GÖREVİ-OYUNCULARIN KÜÇÜK SORULARINA CEVAP VERİP KÜFÜR-SPAM VB GİBİ OLAYLARA MÜDAHALE EDEN SORUMLULARDIR... İŞİNİ İYİ YAPARSA DİREK MODERATÖR OLABİLİRLER...
REKLAMCI-SERVERİN REKLAMINI YAPIP OYUJNCU CEKMEKTE GÖREVLİDİRLER İŞLERİNİ İYİ YAPARLARSA REHBER ORDANDA MODERATÖR OLABİLİRLER...
OLMAK İSTİYENLER ŞÖYLE BİR FORM DOLDURDUN EĞER DİREK BEN GELİRİM VB YAZARSANIZ ASLA ALMAM...
AD SOYAD:
*WG WG GİSİ:
**NDE KAÇ SAAT ONLİNE OLDUĞUNUZ:
OLMAK İSTEDİĞİN İŞİ KAÇ KERE YAPTIĞIN-ABARTANLARA BAKMICAM BİLE)
SKYPE-ŞART DEĞİL MİKROFONA GEREK YOK SADECE SERVER İLE İLGİLİ SORUN OLURSA SİZE ULAŞABİLMEMİZ İÇİN)
YAPTIKLARINLA İLGİLİ BİR KAÇ RESİM:
EKLEMEK İSTEDİKLERİN:
NOT:"*" İŞARETLİ ALANLAR DOLDURULMAK ZORUNDADIR "*" İŞARETİ OLMAYAN ALANLARI DOLDURURSANIZ ALINMA İHTİMALİNİZ OKADAR ARTAR...
ALIMLAR şu an BAŞLADI ! BİLGİNİZE...
İYİ Bİ PLUGİNER ALIMI EKLENDİ İSTİYEN OLABİLİR HER TÜR YETKİ VAR

Son düzenleme:

ImportTurkey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD: Mustafa *****
***NE OLMAK İSTEDİĞİ: Admin
*WG WG GİSİ: 10/8
**NDE KAÇ SAAT ONLİNE OLDUĞUNUZ: sabah 12:00 dan 02:00
SKYPE-ŞART DEĞİL MİKROFONA GEREK YOK SADECE SERVER İLE İLGİLİ SORUN OLURSA SİZE ULAŞABİLMEMİZ İÇİN)
YAPTIKLARINLA İLGİLİ BİR KAÇ RESİM: çok şey yaptım neleri atayım çogunun ss sini almadım. skypeden atarım yaptıyım 1 tane spawnnı
EKLEMEK İSTEDİKLERİN: azla ihanet etmem skypem var mik de var İşAllah bi tartışma olmaz skypem: mustafa.ak3460
NOT:"*" İŞARETLİ ALANLAR DOLDURULMAK ZORUNDADIR "*" İŞARETİ OLMAYAN ALANLARI DOLDURURSANIZ ALINMA İHTİMALİNİZ OKADAR ARTAR...
ALIMLAR BU GÜN OLUCAKTIR BİLGİNİZE...

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ALIMLAR:
ADMİN;HER YETKİ VAR OP VERİLİR KURUCUNUN SÖZÜNÜ DİNLEMEK ZORUNDADIR
GÖREVİ-SERVERVERDEKİ ASAYİŞİ SAĞLAMAK SERVERE KALİTELİ YAPILAR GETİRİP SERVERİ YÜKSELTMELİDİR...
MODERATÖR:HER YETKİ VAR OP VERİLİR ADMİNİN VE KURUCUNUN SÖZÜNÜ DİNLEMEK ZORUNDADIR
GÖREVİ-SERVERVERDEKİ OYUNCULARIN BÜYÜK SORUNLARIYLA İLGİLENMEK İLE SORUMLUDURLAR BUNUN YANI SIRA EĞER İŞİNİ İYİ YAPARSA ADMİN OLABİLİRLER...
BUİLDER:BUİLDER GRUBUNA EKLENİR OP YETKİSİ YOKTUR MODERATÖR ADMİN VE KURUCUNUN SÖZÜNÜ DİNLEMEK ZORUNDADIR
GÖREVİ:İYİ YAPILAR YAPIP SERVERİ YÜKSELTMEKTEN SORUMLUDURLAR İŞİNİ İYİ YAPARSA BAŞBUİLDER ORDAMDA ADMİN OLABİLİRLER...
REHBER:MUTE-JAİL-KİCK YETKİLERİ BULUNUR OP YETKİSİ YOKTUR NORMAL OYUNCULARDIR
GÖREVİ-OYUNCULARIN KÜÇÜK SORULARINA CEVAP VERİP KÜFÜR-SPAM VB GİBİ OLAYLARA MÜDAHALE EDEN SORUMLULARDIR... İŞİNİ İYİ YAPARSA DİREK MODERATÖR OLABİLİRLER...
REKLAMCI-SERVERİN REKLAMINI YAPIP OYUJNCU CEKMEKTE GÖREVLİDİRLER İŞLERİNİ İYİ YAPARLARSA REHBER ORDANDA MODERATÖR OLABİLİRLER...
OLMAK İSTİYENLER ŞÖYLE BİR FORM DOLDURDUN EĞER DİREK BEN GELİRİM VB YAZARSANIZ ASLA ALMAM...
AD SOYAD:
*WG WG GİSİ:
**NDE KAÇ SAAT ONLİNE OLDUĞUNUZ:
EKLEMEK İSTEDİKLERİN:
bir şey dicem kardeş acaba iyimisin ? Admin ile moderator'u eşit yapmışsın. Bence sen sunucu hakkında bilgisizsin. Bu zaten konudanda anlaşılıyor. Konu o kadar özensiz ki alınma ama acaba bu manyak mı diyesim geldi

kaptanprays

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD: Mustafa *****
***NE OLMAK İSTEDİĞİ: Admin
*WG WG GİSİ: 10/8
**NDE KAÇ SAAT ONLİNE OLDUĞUNUZ: sabah 12:00 dan 02:00
YAPTIKLARINLA İLGİLİ BİR KAÇ RESİM: çok şey yaptım neleri atayım çogunun ss sini almadım. skypeden atarım yaptıyım 1 tane spawnnı
EKLEMEK İSTEDİKLERİN: azla ihanet etmem skypem var mik de var İşAllah bi tartışma olmaz skypem: mustafa.ak3460
hemen gelirsen alındın[DOUBLEPOST=1406622663,1406622583][/DOUBLEPOST]
bir şey dicem kardeş acaba iyimisin ? Admin ile moderator'u eşit yapmışsın. Bence sen sunucu hakkında bilgisizsin. Bu zaten konudanda anlaşılıyor. Konu o kadar özensiz ki alınma ama acaba bu manyak mı diyesim geldi
biliyorum kardeşim eşit olduğundan ama "sözünü dinlemek zorunda" lafını duymadın galbaga op vermiyorum ilk gelene ama op vermemin sebebi wg we kıramıyorlar vb ama admini dinlemezse hemen atılıyor bilgiliyim merak etme..

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
biliyorum kardeşim eşit olduğundan ama "sözünü dinlemek zorunda" lafını duymadın galbaga op vermiyorum ilk gelene ama op vermemin sebebi wg we kıramıyorlar vb ama admini dinlemezse hemen atılıyor bilgiliyim merak etme..
World guard admin permini verirsen kırabilir

Murat1234s

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tüm her şey hzzr 3 spawn yapabilrm 2 kere kurucu oldum

kaptanprays

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SERVER ŞUANDA 0 SADECE ALIM İÇİN GİRİN platinumcraft.minecraft.to 1.7.9[DOUBLEPOST=1406628427,1406628110][/DOUBLEPOST]
World guard admin permini verirsen kırabilir
sadece wg için değil genel komutlarıda yapamıyor tek tek permissonmu vericem her plugine[DOUBLEPOST=1406630139][/DOUBLEPOST]
tüm her şey hzzr 3 spawn yapabilrm 2 kere kurucu oldum
günde kaç saat aktifsin ? bide anti lapis grubundasın sw lapislide :)

kaptanprays

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atmin op ver. WG WE biliyom. 487 serverde kurucu 1244 serverde atmin 2342 serverde modorotor 214125124 kre de buyilder oldum. Aahme ayarlayabiliryim. Skype yok. 24 yaşındayım. Buyildleryimin fotolarını çekmedim heralde 1000000 tane vardır.

Beni mod yapmazsan serverini heykırlık bilgilerimle heyklerim. Mahallede bana heçkir çocuk diyorlar. Mesene şifresi heçkledim ben.

@ByNovem
rapor ettim !

ByHasan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD: Hasan *********
***NE OLMAK İSTEDİĞİ:Admin
*WG WG GİSİ:%70
**NDE KAÇ SAAT ONLİNE OLDUĞUNUZ:6 sa+
OLMAK İSTEDİĞİN İŞİ KAÇ KERE YAPTIĞIN: 4
EKLEMEK İSTEDİKLERİN:Umarım Beni Seçersin Tüm Arkadaşlarıma Başarılar Diliyorum.

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
wg-we kıramıyorlar demişsin bunu kullandığın permission plugini ile hallede bilirsin op vermene gerek yok

adplu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD: Kerem Özkan
***NE OLMAK İSTEDİĞİ: Admin Veya Moderator
*WG WG GİSİ: Çok İyi Derece
**NDE KAÇ SAAT ONLİNE OLDUĞUNUZ:7-8
OLMAK İSTEDİĞİN İŞİ KAÇ KERE YAPTIĞIN-ABARTANLARA BAKMICAM BİLE) : Adminlik 3 kere Moderatorluk 2 kere
SKYPE-ŞART DEĞİL MİKROFONA GEREK YOK SADECE SERVER İLE İLGİLİ SORUN OLURSA SİZE ULAŞABİLMEMİZ İÇİN) live:kerem_ozkan22
YAPTIKLARINLA İLGİLİ BİR KAÇ RESİM: Ev Falan Fazla Yapmam Ama Komutlarda Bilgiliyimdir Ama Mimarlığımdaa 10 üzerinden 8 fln dır
EKLEMEK İSTEDİKLERİN: Ben Çok Fazla Bir Yetki İstemiyorum Sadece Biraz Yardım Edeyim Ve O serverde bir ayrıcalığım olsun istiyorum

kaptanprays

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD: Kerem Özkan
***NE OLMAK İSTEDİĞİ: Admin Veya Moderator
*WG WG GİSİ: Çok İyi Derece
**NDE KAÇ SAAT ONLİNE OLDUĞUNUZ:7-8
OLMAK İSTEDİĞİN İŞİ KAÇ KERE YAPTIĞIN-ABARTANLARA BAKMICAM BİLE) : Adminlik 3 kere Moderatorluk 2 kere
SKYPE-ŞART DEĞİL MİKROFONA GEREK YOK SADECE SERVER İLE İLGİLİ SORUN OLURSA SİZE ULAŞABİLMEMİZ İÇİN) live:kerem_ozkan22
YAPTIKLARINLA İLGİLİ BİR KAÇ RESİM: Ev Falan Fazla Yapmam Ama Komutlarda Bilgiliyimdir Ama Mimarlığımdaa 10 üzerinden 8 fln dır
EKLEMEK İSTEDİKLERİN: Ben Çok Fazla Bir Yetki İstemiyorum Sadece Biraz Yardım Edeyim Ve O serverde bir ayrıcalığım olsun istiyorum
kardeş alındın yalnız server 0 yeni açtım şu an sildim herşeyi yeniden yükledm istersen gel platinumcraft.minecraft.to

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD:Tahsin Yarar
***NE OLMAK İSTEDİĞİ:Admini,Moderator,BaşRehber(Benimde Serverım Olmuştu Komutlardan Anlararım)(Saygılıyım)
*WG WG GİSİ:İyi Atabilirim
**NDE KAÇ SAAT ONLİNE OLDUĞUNUZ:5-6 Saat
OLMAK İSTEDİĞİN İŞİ KAÇ KERE YAPTIĞIN-Rehber:2 Moderator:1 Admin:1
SKYPE- Tahsin Yarar (Mic var) Resim yok ama açıklama minecraftla ilgili
YAPTIKLARINLA İLGİLİ BİR KAÇ RESİM:Çok şey Yaptım Resim çekmedim ama yaptığım çok oldu

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wg we bilgisini forum sakinlerine bıraktın ve gorduk. Daha sphere brush gibi komutları bilmeden kimler çıkmış (belki replace, wall gibi komutları bile bilmiyorlar).

Ozet : Türkiye'de World edit;
Wand,set %100
Onlarda;
Tüm komutları yazmakla uğraşamam :D
L620 kullanıyor...