Deniz5676
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
benim başvurumu kabul etmediniz mi?
Cevap Yazılmadıysa Kabul Edilmemiştir.
Admin,BayDeniz
benim başvurumu kabul etmediniz mi?
Sabah tekrar gözden geçirileceksiniz ayrıca mesajların birikmesi ve aradan seçilmesi gerekiyor. Yarın belli olacak. Teşekkür ederizbenim başvurumu kabul etmediniz mi?
Başvurunuz için teşekkürler.Birkaç Admin daha başvurduktan sonra karar vereceğiz.
Başvurunuz için teşekkürler! Lütfen özel mesajlardan attığımız Discord grubuna girinizAd:Muhammed İhsan ÇALIŞKAN
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:6
Neden bizimle çalışmak istersiniz?:Çünkü Rehber olarak insanlara yardım edebilmek çok güzel bir duygu ve bana bu olanakları siz sağlayacagınız için
Günde kaç saat online olabilirsiniz?:5 6
Oyunculara saygılı davranır mısınız?:tabii ki İnsanlara sert davranan onları kötü eleştiren onları kötü yola sokan rehber gördünüz mü hiç ?
Komutlar, Faction kavramları vb. bilginiz ne kadar?:Allaha şükür biliyoruz 3 5 bir şey onları serverden de konuşuruz
Teşekkürler ancak istediğimiz bazı kriterlere uygun değilsiniz.Admin formu:
Ad: EmreCR37
Kaç Yıldır minecraft oynuyorsunuz: 2 yıldır filan
Neden bizimle çalışmak istersiniz: Serveri buyutecegime inaniyorum ondan
Günde kaç saat online olabilirsiniz: bilmem değişir ama günde heralde rahat 2-3 saat vardir sunucda sıkılırsam çok aktif olmam ama işler varsa işleri bitirir çıkarım
Plugin bilgim iyidir 5 serverde kurucu oldum ve 4 tane kendi serverimi açtım skriptle filanda aram iyidir skript yazamam ama nasıl çalıştığını biliyorum yani skriptle sohbet silme vs. Yapabilirim
Oyunculara ve diğer yetkililere saygılı davranırmısınız: evet saygılıyımdır ama cok kisi bana aynı anda soru sorursa kızarım ve teker teker sorulara cevab veririm
Komut bilginiz yeterlimi: %98,5
Başvuru formunuz değerlendirildi ve sunucuya bekliyoruz sizi. Özel Mesajlardan Discord grubumuza bekliyoruz.BUILDER FORMU: (2 veya 3 Builder)
Ad: Atayiğit
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?: 6-7 gibi
Neden bizimle çalışmak istersiniz?: güzel ve güvenilir bir server gibi geliyor
Günde kaç saat Online olabilirsiniz?: 2'den fazla
Daha önceden yapmış olduğunuz binaların fotoğraflarını ekler misiniz? Eğer yoksa sunucuda deneme yapacağız.:Ekli dosyayı görüntüle 87718Ekli dosyayı görüntüle 87719Ekli dosyayı görüntüle 87720
bu buildleri sydii diye bir arkadaşımla yaptım çalıntı gibi şeyler yazmayın lütfen
Oyuncular ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?: saygılıyım fakat beni sinirlendirmeyin pişman olursunuz
Son olarak WorldGuard, WorldEdit, MadenYenileme gibi pluginleri kullanabiliyor musunuz? 3'ü de şart!: biliyorum
Bu arada oyundaki ismim Morpheus01 , Aluminum02 ismine aldanmayın o eski
Komut bilginize 98,5 yazmışsınız. 2 yılda kimse bu kadarını öğrenemez. Ben 5 yıldır oynuyorum ancak %80'ini bilebiliyorum. Ayrıca üslup bizim için çok önemlidir. Kusura bakmayın lütfen.Peki Hangileri