AyavefeTR
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
RPG sunucusu planlıyordum (Kurmak değil baya uğraştırır) . Planladığım sunucu Loncalar arası savaş olacak. Tabii bunun için bungeecord falan gerekebilir çünkü tek sunucu içinde böyle bir şey yapmak zorlayabilir. Ama düşündüğüm şey savaşların nasıl olacağı.Mesela savaşlar gerçek hayatta 1 saat falan sürse fakat biri çıkmak zorunda kalsa diğerleri ne olacak? Karşı takım savaşı kazanacak? Ayrıca eski çağ savaşlar biliyorsunuz 1000-100.000 ve daha fazla kişiyle oluyor. Böyle bir oyuncu kitlesi olmayacağı için NPC leri düşündüm başta. En iyi sunucularda bile lag yapmaz mı sizce böyle bir savaş?
İşte bu konuya kafa patlatacaklar ve fikirlerini sunacakları bekliyorum belki benim planladığım RPG "Minecraft" için uygun değildir veya minecraftı modlayıp yapmamız gerekiyordur? Fikirlerinizi bekliyorum
İşte bu konuya kafa patlatacaklar ve fikirlerini sunacakları bekliyorum belki benim planladığım RPG "Minecraft" için uygun değildir veya minecraftı modlayıp yapmamız gerekiyordur? Fikirlerinizi bekliyorum