Bu Sunucu Tutar Mı ?

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chest olayı tutmaz. Çok klasik. Böyle yerde itemler olsun chestler değil teker teker toplayalım.
Chest dediğim oyuna Flan's Mod sayesinde eklenen "Call Of Duty"deki kutular.Ve eğer elinde sadece gereken malzeme var ise alabiliyorlar. + Adam öldürünce adamın öldüğü yerde bir mezarlık oluşacak bir skript sayesinde.
Sen yap ben mimarilere yardımcı olurum canım.Özel plugin falan yazarsan tutar :3
Cidden mi ? Çok teşekkürler :D Skriptleri de ben ayarlamayacağım onun için de biri lazım :D Ama hepsinde payım olacak sonuçta.

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bence Bir Server İçin Mod Yüklemezler Çünkü Oynayan Herkes Sadece Bir Serverda Kalmıyor Oyuncu Azalınca Başka Servera Geçiyor Sıkılıyor Başka Servera Geçiyor Sonra Tekrar Geri Geliyor Yani Tek Tek Sürüm Değiştirmekle Uğraşmazlar Ama Genede Belli Olmaz Tutabilirde Gerçi Günümüzde Forumda Orada Burada Anti Lapis Diye Dolaşan Dolu Fakat Lapissiz Sunucular 10 - 20 Kişi :D Denemeden Göremezsin :)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Bir Server İçin Mod Yüklemezler Çünkü Oynayan Herkes Sadece Bir Serverda Kalmıyor Oyuncu Azalınca Başka Servera Geçiyor Sıkılıyor Başka Servera Geçiyor Sonra Tekrar Geri Geliyor Yani Tek Tek Sürüm Değiştirmekle Uğraşmazlar Ama Genede Belli Olmaz Tutabilirde Gerçi Günümüzde Forumda Orada Burada Anti Lapis Diye Dolaşan Dolu Fakat Lapissiz Sunucular 10 - 20 Kişi :D Denemeden Göremezsin :)
Yorumun için teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1409770266,1409766859][/DOUBLEPOST]Güncel ! :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chest dediğim oyuna Flan's Mod sayesinde eklenen "Call Of Duty"deki kutular.Ve eğer elinde sadece gereken malzeme var ise alabiliyorlar. + Adam öldürünce adamın öldüğü yerde bir mezarlık oluşacak bir skript sayesinde.
Cidden mi ? Çok teşekkürler :D Skriptleri de ben ayarlamayacağım onun için de biri lazım :D Ama hepsinde payım olacak sonuçta.
Beceriksiz skripter geldiiiii :D

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer şimdi sunucu olaylarını hallettiysen yardıma gelebilirim.

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence tutmaz neden cunku bizim insanimiz nerde lapisli sunucu varsa oraya kosuyor

Son teknoloji Note III ' den gönderiyom looo.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir nevi DayZ benzeri server bu server açılırsa kesinlikle oynayacağım hem benimi için de bir ilk (Gerçi daha önce gta dayz oynamıştım ama minecraft grafikleri ile dayz oynamak müthiş olur)

Bluxy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hüloooğğğğğ
#DirenCbg
Banlansada Öldürmez!
:D
Başka sktipter olacakmı ?

–cbg2002(banladığım için arkadaşın hesabını aldım.)