Buda İlk Zombie Çalışmam :)

Berekost

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba bence ilk denemen oldugu için değil gerçekten güzel yapmışsın tabi ki daha güzel olabilirdi.Ama bunu ilerleyen dönemlerde gidereceğinden eminim. Bende ilk başladıgım da mario da ki canavarlari yapmıştım.Çok acemiydim. Ama suan da hem oyunu çok iyi biliyorum hemde çok güzel şeyler yapabiliyorum. Hayal gücü çok önemli ve yapabileceğine inan başladıgın anda kötü olduysa bırakma devam et. :) İyi oyunlar. :)

Berekost

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak ben öyle milletin yaptıgı seyler ile dalga gecip moralini asla bozmam söylemiş zaten ilk çalışmam diye ve bence çok güzel olmuş.Bak bi adam 3 yıldır oynuyorum dese ve çok berbat bişe yapsa yine dalga geçmem.Ama yuh derim orası ayrı konu :D Bak herkes mesela ben çok iyi oynuyorum der berbat oynar sadece kendini öyle göstermek ister.Ama ben gerçekten çok iyi oynuyorum inanmayan varsa gelin server kuralım UltraHardCore modunu yükleyelim 10 15 kişi bakalım kim 1. olucak.O kadar iddialı değilim tabi benden daha iyi oynayanlar vardır. Ama ilk 3 e gireceğimden eminim :) bilge bi adamda değilim :)

Assassin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
HARBİ BU OYUNDA HAYAL GUCU COK ÖNEMLİ. AMA BENIM YONTEMIM HER BIR TASARIMIN EN İYİ YÖNUNU ALMAK VE BUTUN TASARIMLARDAN ELDE ETTİGİM HOŞ YÖNLERİ BİRLEŞTİRMEK VE ORTAYA EN İYİSİNİ ÇIKARMAK :D