Büyükbabanın İsteği- Bölüm 1

McCrafTr34

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Ben sizler için bir minecraft hikayesi yazmaya karar verdim inşallah beğenirsiniz.beğenirseniz filmini çekecem. :)

Uzak diyarlarda , bir emekli maceracı ve yazar yaşıyordu.Adı George'du. Yaşlı olmasına rağmen elinden her iş gelirdi.Doğduğundan beri hayali Herobrine'ı yakalamaktı.Ve bundan altı sene öncesine kadar bu işle uğraşıyordu.hatta halk arasında Nethere gittiği bile söylenirdi.Bunun nedeni sürekli uçan büyük beyaz ahtapot benzeri yaratıkları kitaplarında yazmasıydı.ve tabi o unutulmaz yarı insan yarı domuz adamlar...
Ama onu bu hayalinden alıkoyan bir şey oldu.tam altı yıl önce bugün köyüne geri gelmişti.
Hemen evine çekilip torunlarını kucakladı.Torunlarının birinin adı James diğeri ise Julia
dı.Torunları için çok endişeliydi.Julia hastaydı ve sadece 5-6 yıllık ömrü kalmıştı.James ise aynı büyükbabası gibi macerayı seven bir gençti.Onları akşam uyuttuktan sonra odasını gidip kitabına devam etti.Saat sabaha karşı altı olduğunda dışardan alevler yükselmeye başladı.Hemen iki torununu da kapıp dışarı çıktı ve Julia dan biraz daha büyük olan James 'e köyden uzaklaşmasını söyledi.Ve köy meydanına gitti.Bir an için arkasına baktı ve iki beyaz göz gördü.Ve ağzından şu kelimeler döküldü.Herobrine!

DEVAM EDECEK...

Krafte

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Devamını Merakla Bekliyorum Başarılı Bir Çalışma Tebrikler