Büyüleme yapılmıyor!!!

yusufkajmer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Forumda yeniyim.
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar büyü masasını yapıyorum.Odanın içine koyuyorum.Etrafına kütüphane koymazsam büyü yapılabiliyor.Büyüyü güçlendirmek için etrafını kütüphane ile kapatıyorum,bu sefer büyü yapılmıyor.Bi' yardım ederseniz çok minnettar olurum.

yusufkajmer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende öyle yapıyorum.Ortaya bir büyü masası etrafını çevreleyecek şekilde boşluklar.Sonra kütüphane ama olmuyor işte...

CriminaLz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aşağıda verdiğim şekilde yaparsanız 50 levele kadar enchant yapabilirsiniz:

Fursum012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Arkadaşın sorununu anladım. Leveli yetmiyor kitaplık koyunca. Levelinin yetmesi lazım.

JeeKi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yusufkajmer mesajlarını birleştirdim.Bir daha flood yapma !
Kardeş gösterdiğinin aynını yaptım sadece yerde ışık taşı var o kadar başka fark yok.Yinede olmuyor??

Nasıl yani level?
Öldürdüğün moblardan gelen yeşil toplar senin levelini yükseltiyor.Levelinide büyülemede kullanıyorsun.

yusufkajmer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar galiba levelden oluyormuş. levelken yaptım 5 geliştirdim kılıcı leveller gitti.

Arda Sönmez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Büyülerken sağ tarafta bir sayı olur o sayı özelliğin ne kadar fazla geleceğini belirtir ne kadar yüksek olursa o kadar iyi.Ama levelinin o sayı kadar veya ondan fazla olması gerekir.Yapıncada o sayı kadar levelin gider.

peynir12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeş gösterdiğinin aynını yaptım sadece yerde ışık taşı var o kadar başka fark yok.Yinede olmuyor??

Nasıl yani level?​
Öldürdüğün moblardan gelen yeşil toplar senin levelini yükseltiyor.Levelinide büyülemede kullanıyorsun.

survival modda malzemeleri koyduğun yerin üzerindeki çizgide ne kadar biriktirdiğin gözüküyor