BUGÜN RidOfMeTR'nin DOĞUM GÜNÜ!

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kutlu olsun.Acaba kaç yaşıma bastığımda forumda benimkini kutlamak için konu açacaklar...
Bu arkadaş bize 2 - 3 gün önce 11 Şubat benim doğum günüm diyerek bizi haberdar etti yani biz bir forumdayız hiç birimiz bir birimizin yakın arkadaşı değiliz onu geçin gerçekte nasıl göründüğümüzü bile çoğumuz bilmiyor O yüzden çok yakın arkadaşlarımızın haricinde doğum gününüzü falan bilmeyi geç sizi sallamayız bile.Siz gelip şu gün benim doğum günüm diyerek bize hatırlatıcaksınız işte O zaman doğum gününüzü kutlamak için böyle şeyler yaparız.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sallama ***** ******* çok da ***imizde
Düzgün konuş önce anlayan ne demek istediğimi anladı benim. Böyle bir veya daha fazla lafa takılıp abartmayın durumu.

+ Forumu bırakmazsam önümüz de ki Eylülde ben senin doğum günü konunu açacağım ve inşallah gruplarda açılmış olur O zaman daha büyük şeyler yaparım.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzgün konuş önce anlayan ne demek istediğimi anladı benim. Böyle bir veya daha fazla lafa takılıp abartmayın durumu.

+ Forumu bırakmazsam önümüz de ki Eylülde ben senin doğum günü konunu açacağım ve inşallah gruplarda açılmış olur O zaman daha büyük şeyler yaparım.
28 Eylülde benimkini yap :D[DOUBLEPOST=1423691405,1423691272][/DOUBLEPOST]Ağlıyorum :(

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
28 Eylülde benimkini yap :D
Hepinizinkini yaparız sorun değil yeter ki böyle şeylere katılım olsun daha neler neler yaparız :)
Zaten aklımda bir sürü fikir değişik ama çok eğlenceli forum etkinlikleri.

Kafama koyup kesin yapacaklarımdan bir tanesini anlatayım şimdi,bir grup kurucağız yani ortalama 10 veya daha üstü kişi toplaşacağız özel konuşma ile veya skype grup konuşması ile fark etmez hepimizin (genelimizin) boş olduğu bir tarihi ve saati belirleyeceğiz ve konu açıp oylama ile seçeceğimiz bir filmi O gün izleyeceğiz filmi bitirdikten sonra da gelip film hakkında muhabbet falan edeceğiz veya bir anime belirler bir kaç kişi beraber O animeyi izler onun hakkında konuşuruz.Film izlerken 2 part bitirdik diyelim konuda veya konuşmada toplaşıcağız sizce neler olacak diye falan kısa bir muhabbet edip filme geri geçeriz.Sence de güzel olmaz mı?

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinizinkini yaparız sorun değil yeter ki böyle şeylere katılım olsun daha neler neler yaparız :)
Zaten aklımda bir sürü fikir değişik ama çok eğlenceli forum etkinlikleri.

Kafama koyup kesin yapacaklarımdan bir tanesini anlatayım şimdi,bir grup kurucağız yani ortalama 10 veya daha üstü kişi toplaşacağız özel konuşma ile veya skype grup konuşması ile fark etmez hepimizin (genelimizin) boş olduğu bir tarihi ve saati belirleyeceğiz ve konu açıp oylama ile seçeceğimiz bir filmi O gün izleyeceğiz filmi bitirdikten sonra da gelip film hakkında muhabbet falan edeceğiz veya bir anime belirler bir kaç kişi beraber O animeyi izler onun hakkında konuşuruz.Film izlerken 2 part bitirdik diyelim konuda veya konuşmada toplaşıcağız sizce neler olacak diye falan kısa bir muhabbet edip filme geri geçeriz.Sence de güzel olmaz mı?
Ben anime izlemem ama ilginç aksiyon - bilim kurgu filmi varsa gelirim :D