sadolaswegas
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Onaylıyorum desem? Sadettin kardeşim iyidir![]()
eh işte biraz tanısalardı beni neyse tanırlar yakında dimi
HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Onaylıyorum desem? Sadettin kardeşim iyidir![]()
Build Team Kurmak Çocuk Oyuncağı Değildir Kurabilirsiniz Fakat Öyle Tanımadığınız sırf Team'ın Kişi Sayısını Çoğaltmak İçin Buradan Adam Toplamak Gerçekten Çok Gereksiz bir şey Build Team Olacaksanız Öyle Ordan Burdan Tanımadıklarınızı Almayın ki , Ronin vb Gibi Teamlere Karşı Çıkabilesiniz Tabii Ronin Kadar Olamazsınız Gerçekten işlerini İyi Yapıyorlar Fakat Çok Kibirliler. Neyse İnşallah Türkiye'nin En İyi Build Teamlarından Biri Olursunuz .
Buildin o kadar iyi ise profil resmindei bayrak ismini vermiyordediğin konuda haklısın ama build takımı olan ronin e rakip olarak teamı değilde birey olarak bile kafa tutarım ve eminim kazanırım.hani kibirlik olsun die söylemeyeyim burak oyundanın kurduğu ************ projesindeki build takımına beni kendileri davet etti ve teklif yaptı.ayrıca şu 1 haftadır builder olmam için teklif veren onlarca server kurucusu var yani bizim bu takımı kurma amacımız eğlenmek eğer rakip olunacak bir team kuracak olsaydım sadece kendim yeterdim yani . anlatabildim mi:-D
Hep başvurcam yetkili bulamıyorum başvurmak için yanlış yer ama ronin grubuna alım varmı buildim iyidir yapıtlarımda güzeldirRakipler,güzel B)
Profilindeki bayrağı sen yaptıysan baştan kaybettin 3bence sen ekle görüşelim
skype::>[email protected][DOUBLEPOST=1406659331,1406659296][/DOUBLEPOST]
Takım değilde ben tek olarak ta hepinize rakip olurum desem![]()
roninbt.tkHep başvurcam yetkili bulamıyorum başvurmak için yanlış yer ama ronin grubuna alım varmı buildim iyidir yapıtlarımda güzeldir![]()
Sallamana Gerek Yoktu Kimse Seni İstemez RONİN Varken Biz Varken Sizimi Alıcaklar !dediğin konuda haklısın ama build takımı olan ronin e rakip olarak teamı değilde birey olarak bile kafa tutarım ve eminim kazanırım.hani kibirlik olsun die söylemeyeyim burak oyundanın kurduğu ************ projesindeki build takımına beni kendileri davet etti ve teklif yaptı.ayrıca şu 1 haftadır builder olmam için teklif veren onlarca server kurucusu var yani bizim bu takımı kurma amacımız eğlenmek eğer rakip olunacak bir team kuracak olsaydım sadece kendim yeterdim yani . anlatabildim mi:-D
Yetmez beDöndü dolaştı ronine çevirdiniz yeter be
o bayrak yapıtı benim değil kçük kardeşimin ayrıca benim buildlerimi merak ediyorsanız mahmuta ve diğer skype de ekli olanlara sorabilirsiniz hani siz biz muhabbeti varya eğer varsa başka teamlardan 1 e1 bi serverde kapışalım.ayrıca teamın kurulma amacının eglence oldugunu yazmıstım ve önceki yazdıklarımın hepsi gerçek ve kanıtlıdır.eger cok istiosan ekle skype den atayim kanitlari ole burda konusmakla olmaz!!!Yetmez be![]()
o bayrak yapıtı benim değil kçük kardeşimin ayrıca benim buildlerimi merak ediyorsanız mahmuta ve diğer skype de ekli olanlara sorabilirsiniz hani siz biz muhabbeti varya eğer varsa başka teamlardan 1 e1 bi serverde kapışalım.ayrıca teamın kurulma amacının eglence oldugunu yazmıstım ve önceki yazdıklarımın hepsi gerçek ve kanıtlıdır.eger cok istiosan ekle skype den atayim kanitlari ole burda konusmakla olmaz!!!
yok kardeş senle deil en son sen yorum atmışsında onda yoksa mesaj tam yerine gider yani.mevzu yokken mevzu çıkarıyorlar e mevzu varsa bende varımKardeş bana ne diyosun onu ben demedim hatlarmı karıştı banamı öyle geldi![]()
Önemli değilyok kardeş senle deil en son sen yorum atmışsında onda yoksa mesaj tam yerine gider yani.mevzu yokken mevzu çıkarıyorlar e mevzu varsa bende varım![]()