Builder Arayanlar İçin.. [Yaş 20]

SarperReyiz

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar en son projemi tamamladım ve şu an boştayım svleri dolanıp alım varmı demeyi sevmeyen ve yapmayan birisiyim o yüzden burda paylaşıcam.. Eğer uygun görüp çağırmak isterse skype üzerinden ulaşabilirsiniz...

İsim: Sarper

Deneyim: 3 Survival , 4 Faction Map yaptım.
[Bu 7 map dışında tekli çalışmalarda yaptım serverlara ancak ufak projeleri buraya yazmaya gerek duymuyorum...]

YAPITLARIM
[Sadece Son Projemden Fotolar Atıcam Konuyu Fotoyla doldurmak İstemeiyorum]

-----------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Builder alımı için resim önemli o yüzden resimlerinin daha çoğunu yüklemeni tavsiye ederim. [ spoiler][ /spoiler] çerçevesi içine alırsan konuda kalabalık yapmaz hatta daha düzenli ve güzel olur. Kolay gelsin..

SarperReyiz

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim ama fazla resim yükleme gereksinimi duymadım resimler arkadaşların dikkatini çekerse skypeden iletişime geçip ulaşabilirler zaten...

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
yapıların kötü ancak senden bişi istiycem yapabilirsen alırım.