Builder Grubu Kuruluyor Best Team

Aykovan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,

Arkadaşlar yakında grup yapacağım Best Team adıyla.Başvuru yapıp katılabilirsiniz.Tabi bir testten geçirileceksiniz.
Ayrıca geç saatte yapıyorumki çoluk çocuk gelmesin.

Hamachi veriyorum basvuru yapacaklar oraya gelsin.

Hamachi Adı: Best-Team

Şifre : 123

Onayım olmadan giremezsiniz.O yüzden konuya kendi cümlelerinizle başvuru yapınız.Unutmayın world edit bilginiz çok ama çok önemli.

Sankogin-Tr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
benden iyisini bulamazsiniz :D we ve wg süper bukkit server bile var 0lag hersey güzel iyi biriyim :D anormal seylerim yok bayadır minecraft oynuyom birçok sw'de çalistim kiziltas iyi heykel fln'da iyi çok sey yazmicam vaktim yok alırsanız kendiniz görürsünüz. :D o kadar skype:fukroaz

(Ve bu arada suana kadar server yetkili ALIMLARI olduğu zaman çoğuna giriş yaptım hepsindede seçildim o kadar....) :D

Sankogin-Tr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yok sen bitane url atsana :D ben bari hazırda istek seylerinide tutayim birseye ihtiyaç olursa fln :D direk mesaj at bu arada bu yeni çagrim diğer çagrimi biri çalmis!11! :D iste o altın madencisi idi ve birsey daha söylicem bu formdaki rütbeye bakılmaz çünkü buraya notch bile kayit yapsa lk bu sekilde baslar ve sadece kiz fotografi paylaşıp veya hikaye yazip rütbe atlayanda var aklında bulunsun :D

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önüne gelen grup açiyor ve yanliş yere konuyu açmişsin alimlar kismina aç =)

Aykovan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tario76 insanlara saygılı olurmusun? Grup açmak için senden izin almam gerekmiyor.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet saygiliyim builder ekipi kurmak için daha acemisin,benden izin almana gerek yok konun yanliş yerde.