Builder Nasıl Olunur Ve Olunmalıdır ?

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Ben Bir Builder Olarak Son 2 Haftada Forumda Türkiyedeki Minecraft Oynayanların Yapdıkları Saçma Buildlerden Bıktım.

Ve Bunların Önüne Geçmek İçin Bu Konuyu Açdım Öncelikle Builder Olmak İçin Şu Özellikler Gereklidir
1. Özellik Kod Bilgisi Yüksek Olmalı (WE,WG Vs.)
2.Aktif Olmalı Ve Oyuncuların İstedikleri Warpları Rahatca Ve Güzel Kıvamında Yapabilecek Biri Olmalı.
3.Hırslı Olmalı (Zor Bir Yapıt Yaparken Pes Etmemeli)
4. Son Olarak Herzaman En İyisini Hedeflemeli

Bu Özellikleri Olan Oyuncular İlk Önce Kendi Buildinin Başvurulara Konabilecek Güzel Bir Buildinin Resmini Çekip Bir Başvuruya Koymasıdır.

Sonrasında Bir Kişi Onu Sunucusunda Builder Olarak Alırsa Kesinlikle Zorla Kod Kullanmamalı Kod Benim Son Çaremdir.(Uzman Olarak Söylüyorum)
Sonra Aptalca Cıvıtmak Yerine Adam Gibi Durmalı Adminlere Ve Kuruculara Saygı Göstermelisiniz.
En Sağlam Build Yapmak İçin Yetenek Gerekdir Yeteneği Olup Cıvıtan,Full Kod Kullananlar Kesinlikle Benim Gözümde Builder Değildir.
Hep Kullanmayın Demiyoruz Sadece Yeterli Kullanın.

Kesinlikle Tek Bir Tavsiyem Var Oda Tema
Kullana Bileceğiniz Temalar :
Modern Tema:
Modern Temada Kullanılan Blocklar: Yün Çeşitleri Ki En Beğendiğim Kombinasyon;Beyaz Yün Ve Turkoaz.

Mediaval Tema:
Mediaval Temada Kullanılan Blocklar:odun Çeşitleri,Tahta Çeşitleri Ve Bazı Durumlarda Cam Kullana Bilirsiniz.

Temanızı Seçdikden Sonra Yapacağınız İnşaatı Daha Şık Göstermek İçin Kurallı Bir Sisteme Koyabilirsiniz Mesela ;
2 Ladin Odunu 1 Oak Tahta Ardından Tekrar 2 Ladin Odunu 1 Oak Tahta

Bunlari Yapdikdan Sonra Yapıtınıza Biraz Dekolte Ekleyin Yani Süs,Aksesuar Vb. Ben Genelde
1 Ladin Odunu 2 Oak Tahta 1 Oak Odun Yapıyorum Oak Odunun Dışa Bakan Tarafına Ladin Odununu Koyuyorum.

Sonra Yapıtınızı Yükseltip Sağlamda Bir Çatı Yapdıkdan Sonra Size Mükemmel Bir Yapıt Çıkar.
Builder Nasıl Olunur Ve Olunmalıdır PART2 İç Mimari :https://forum.gamer.com.tr/konu/builder-nasıl-olunur-ve-olunmalıdır-part-2.169622/

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
bende hiçbir özellik yok ama 5 serverda adminlik yaptım. Ve 1 adminlik vps satan adamın swsinde yaptım.
adminlikte orta - yüksek düzeydeyim
rehberlikte orta - yüksek düzeydeyim.
mimarlıkta düşük - orta düzeydeyim

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani Ben Burda Uzman Olmak İçin Gereken Özellikleri Verdim Keşki Hepsi Olsaydi .

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama Senin İşin Bu Ve Ben Burda Builderlikden Bağsediyorum Adminlikden Değil. Özelliklerin Yoksa Builder Olamassın Olabilirsin Aslinda Kendi Sunucunda Veya Acemi Birini Kandirarak Admin Builderle Benzeşmez Admin Kod Dan İbaret Dir İnşaat La İlgisi Yok

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Adminler Kod Kullanilir Bunu Herkes Bilir Ben Builder Olmak İstiyenler İçin Konu Açdım Umarım Beğenmişlerdir.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli Değil İşimiz Bu.[DOUBLEPOST=1387051873,1387051816][/DOUBLEPOST]
takım kurmayı planlıyorum bana bu 4 özellikte adam lazım :D
Ozaman Kolay gelsin. Yani Bende Bir Grup Açmişdim Biraz Zor Oluyor Adam Bulması Fakat Bir Sunucuya Girdiğinizde Sülalecek Builder Oluyorsunuz O Zevkli Değil Diyemem :D

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli Değil İşimiz Bu.[DOUBLEPOST=1387051873,1387051816][/DOUBLEPOST]
Ozaman Kolay gelsin. Yani Bende Bir Grup Açmişdim Biraz Zor Oluyor Adam Bulması Fakat Bir Sunucuya Girdiğinizde Sülalecek Builder Oluyorsunuz O Zevkli Değil Diyemem :D
es10 candır ya es10 ortamı eskisi gibi olsa keşke :(

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli Değil Teşekkürler Devamı İçin Bir Sürü Şey Var Eğer Öğrenmek İstiyorsanız Yorumlarınızda Belirtiniz.

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Buliderlıkta Komut Kullanılmamalı. Bir Tek W.G. O da Oyuncular Kırmasın Diye. Biri 1 Saat Uğraşıyor Yapıyor Diğeri Bir Komut Yazıyor BUMM 5dk İş Tamam Kısaca EMEĞE SAYGI