Bukkit 1.4.7 | Yeni Plugin | SimpleTabColors =Tab a Bastıgınızda İsimer Renkl Olsun!=

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
SimpleTabColors

• Bu plugin siz tab a bastığınızda isiminizin renkli olmasını sağlar bu plugin permission ile ayarlanmak zorundadır. eglenceli mi değil fakat serverinize güzel bir görünüm katar. Bu plugin 13 Saat Önce Paylaşılmıştır Yani Bugün 1 yapımcısı vardır. yapımcısı : chaseoes dir . Şu anlık 0 indirme vardır neyse lafı uzatmıyım indirme permission a geçiyim .
SimpleTabColors Plugini İndir :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Permissions :
Ana Renkler :
  • simpletabcolors.Black - Siyah Renk olur.
  • simpletabcolors.Gold - Atlin Sari Renk olur.
  • simpletabcolors.Gray - Gri Renk olur.
  • simpletabcolorsr.Blue - Mavi Renk olur.
  • simpletabcolors.Green - Kırmızı Renk olur.
  • simpletabcolors.Aqua - AçıkMavi Renk olur.
  • simpletabcolors.Red - Kırmızı Renk olur.
  • simpletabcolors.Yellow - Sarı Renk olur.
  • simpletabcolors.white - Beyaz Renk olur.
  • simpletabcolors.Purple - Mor Renk olur.

// Konumu Beğenirseniz Sevinirim.

Ign0Tr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler ... Yalnız Yarı Bilingen Bir Plugin Fakat Bilmeyenler İçin Güzel Bir Konu

Pardon Düzenliyorum Sonradan 1 Gün Demişssin'de Ben Bu Plugine Bazı Serverlarda Görüp Almıstım Tabi Sana bir şey Demiyorumda Acaba Gerçekten Yenimi Cıktı ?

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler ... Yalnız Yarı Bilingen Bir Plugin Fakat Bilmeyenler İçin Güzel Bir Konu

Pardon Düzenliyorum Sonradan 1 Gün Demişssin'de Ben Bu Plugine Bazı Serverlarda Görüp Almıstım Tabi Sana bir şey Demiyorumda Acaba Gerçekten Yenimi Cıktı ?

Bu Plugine Benziyen birçok plugin var fakat bazılarının yapılması bayabi zor bunun kurulumu plugini indir permissionu ver :)
Bu arada plugin daha yeni bugün çıktı Orjinal Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

gorkem1231

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Naıl yapıcaz ben anlamadım oyunda /mangaddp Kurucu simpletabcolorsr.Blue diye yazdım ama hala beyaz ?

gorkem1231

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yaptim oldu ama benim nickim JBPACK tab a basinca lueJBPACK diye cikiyo o nasil olcak :D