Bukkit Başlat.bat kodu desteklemiyor

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar server kurim dedim localhost ama başlat batım bu 32bit ama çalışmıyor java7

@Echo OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar
PAUSE

Fakat calısmıo

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes neden o kodu kullanmayı deniyor bunu dene
Kod:
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gene olmadı :([DOUBLEPOST=1407784663,1407784613][/DOUBLEPOST]C:\Users\erdal\Desktop\Server>´╗┐java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
'´╗┐java' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir
program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.

C:\Users\erdal\Desktop\Server>PAUSE
Devam etmek için bir tuşa basın . . .

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Craftbukkit,karı sil tekrar yükle[DOUBLEPOST=1407784739,1407784677][/DOUBLEPOST]Javayı sisteme yüklemek için bir yol var araştır yap sonra bu kodu dene

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Javayı indirmiştim zaten ben hatayı alınca ama tekrara aynı sorun devam edio craftbukkitinde en güncel 1.7.2 sini indirdim

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
veriable valueye ne yazıcam anlamadım ?[DOUBLEPOST=1407785650,1407785505][/DOUBLEPOST]Benimkimde bu path yazio C:\Program Files\Nokia\PC Connectivity Solution\;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;c:\Program Files\Microsoft SQL Server\90\Tools\binn\;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\Tools\Binn\;C:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\DTS\Binn\

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
java versiyonu nasıl ben anlamamda :)
java version "1.7.0_67"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_67-b01)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 24.65-b04, mixed mode, sharing)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Google'de araştırmayı denedin mi? Arkadaşımın evindeyim o da bu sorunu alıyordu gogleden düzelttim windows 8.1 den google chrome ile gönderildi

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Java sürümü (son update ve 64bit veya 32bit olması) ile eşleşen ve craftbukkit dosyasının sonundaki yazıları silip craftbukkit.jar haline getirdiğinden ve ikisinin aynı dosyada olduğundan emin ol. Bazen Türkçe karakterler desteklemeyebilir Baslat.bat yada start.bat run.bat deneyebilirsin.