Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben bukkit server açıcam ama onun için port gerekiyormuş ve port ıp si ile bilgisayarımı ele geçire bilrilermiş oraya başka ıp yazabiliyozmu yoksa sadece bilgisayarın ıp si
Arkadaşım millet seni çok korkutmuş bu işlerden pek anlamam ama ele geçirme şansı pek yok adamın işi yok senin pc nimi ele geçirecek ele geçirse eline ne geçecek demi yani 2-Port açmana gerek yok hamachi ile server kurabilirsin %100 güvenli
hamachili serverim var . ama ben hamachi plugini bulamadım .Vede o bilgisayarı ele geçirme işi şöyle oluyo abim söyledi adam sana virüslü bi dosya atıyo mesela minecraft x-ray modu yazıyo sen o dosyaya tıkladığın annnn virüsler yayılıyo (truva atı virüsü gibi )
Hamachili Server %100 Güvenlidir Arkadaşım Korkma.100 lerce server plugin kullanıyo.Niye Korkuyorsun Ki Bukkit'in kendi sitesinden (orjinal)pluginleri indirebilirisin.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.