Bukkit Server Kurdum. OPler dışında hiç kimse blok kıramıyor.

ProStar07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bukkit server kurdum. Serverda /warp alanları yaptım. /warp meslek yaptım. Orada her mesleğe göre alanlar var. Örneğin oduncu için ağaçlar; madenci için taşlar vb. Ama bunları sadece OP'ler kırabiliyor. Benim istediğim oyuncuların da kırabilmesi. Sanırsam Essentials ile alakalı bir durum. Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

ProStar07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Default true olan gruba build: true yapmalısınız veya wg li alanı kırmalarını istiyorsanız "/region flag [wgismi] build allow" yazarsanız kırabilirler fakat etrafını bedrocktan yapmanızı öneririm. (köşeli parantez yok.)
Tam olarak bilmiyorum yapmasını ancak bahsettiğiniz şeyi Essentials'ın içindeki config.yml dosyasından yapacağım herhalde. Ancak nereye yazacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Poor Craft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Plugin listenizde, EssentialsAntiBuild.jar var ise bunu kaldırın eğer yok ise Server> Plugins> GroupManager> Worlds> World> group.yml yi WordPad aracılığı ile açtığınızda default kısmında build=false yazıyor ise build=true yapın tekrar olmaz ise, plugin listenizi biz ile paylaşın inceleyelim.

bora54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
permissions ex kullanıyorsan oyunculara modifyworld.* permini ekle düzelir

ProStar07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Plugin listenizde, EssentialsAntiBuild.jar var ise bunu kaldırın eğer yok ise Server> Plugins> GroupManager> Worlds> World> group.yml yi WordPad aracılığı ile açtığınızda default kısmında build=false yazıyor ise build=true yapın tekrar olmaz ise, plugin listenizi biz ile paylaşın inceleyelim.
Teşekkürler. Başka yerlerde de okumuştum ancak becerememiştim. Sorunu hallettikten sonra mesajınızı gördüm. Ben de aynen böyle yaptım. Yine de çok teşekkür ederim.

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
benim serverde oplar bile blok kıramio yardım edin

Son düzenleme:

mustafademirkıran

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
kardeş çok saol sayende yaptım çok uğraşmıştım yapamamıştım sen olmasan yapamicaktım çok teşekkürler. :)

Çağrıkck

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
çok teşekkür ederim

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
server isini ogrenmek icin video video ve bol bol video
ben plugın yamayı bılmıyorum fakat az cok ne ıse yaradıklarını ws bılıyorum
ama hala guzel buldum plugınlerı yada bılmedım plugınlerı ogrenmek ıcın
vıdeo veya bukkit-spigot forumlarında dolasıyorum....
dedim gibi bol bol video