Bukkit Server Sorun Arşivim (Acil Yardım)

ErdemSoykal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lütfen Dikkatli Okuyunuz Soru Sordukça Konu Uzuyor Belirli bir şekilde anlattım sorunumu (Hamachisiz Bukkit)
Not: Cevaplarken hangisini cevapladığınızı anlıyabilmem için mesajınızdan önce 1- , 3- felan gibi başlayan yazılar yazınız.

1- (Sadece Kendim Girebiliyorum,.bat dosyası) Ben ilk defa bukkit server açtım herşeyi ayarladım pluginleri falan birde ben serveri .bat tan kapatamıyorum stop yazıyorum hata veriyo tekrar yazıyorum save chunks save world felan diyor sonra devam etmek için bi tuşa bas diyor basıyorum hiç bişe olmuyo sadece .bat dosyası kapanıyo birde gördümki bazı arkadaşlar .bat dosyasından açıyolar serveri fakat bende öyle değil craftbukkit jarından açabiliyorum sadece , .bat dan yazdığım hiç bi komut işlemiyo nedenini anlıyamadım birde bugün arkadaşla serverime girecektik ben craftbukkit jarı çalıştırdım arkadaşıma ip yi verdim fakat giremedi kapalı yazıyormuş nedenini anlamadım birde herkes .battan çalıştırıyor bide onu açim dedim gene hata verdi saçma sapan hata yazıları yazdı bilmiyorum girmedi işte arkadaşta kapalı gözüküyomuş.

2- (World Guard Plugini Yükleme Sorunu) oyuncuların blok kırmasını istemediğim için bu plugini indirdim benim craftbukkit jarım 1.7.2 o yüzden o sürüme uyumlu indirdim her zamanki gibi plugin jarını plugins klasörüne attım ama çalışmadı ondan sonra internette birinden yardım istedim (pluginden anlayan birinden) oda bana başak bir link verdi onu indirdim attım gene çalışmadı nedendir ? Atıyorum hiçbir şey olmuyo //wand komutlarıda çalışmıyor.

3- (Citizens , Quest Plugini Kullanma Sorunu) Ben bu plugini indirdim attım hepsi çalıştı oyuna girdim quest plugininde hiçbir açıklama yok herşeyde null yazıyor

4- (İconomy, Chestshop ... pluginleri sorunu) Serverimde birşeyler satma alışveriş sistemi açmak için bunların gerekli pluginlerini kurdum fakat bunları kurunca authme plugini hata verdi sanırım /register komutu kullan diyor fakat kullanılmıyorda daha önceden kayıtılısın diyor /login komutu kullanmaya çalışıyorum kayıtlı değilsin diyor. O pluginler bu register,login hatalarını verdiriyior bunu düzgün bi şekilde yapmanın yolu yokmudur ?

Etiketler: @AtomTR @TheProfessional @TheBloodyMask @Tario76 @TheACT

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
şimdi ilk olarak 1.sorunun cevabını veriyorum port açmadıysan giremez,hamachi ip'ni server.properties'den yaz eğer hamachi server ise,portlu ise şöyle olacak 192.168.1.33 gibi birşeyler olması gerek herkeze göre değişi,yor benimki 192.168.1.35 portlu ise http://whatismyip.com 'daki ip'yi vereceksin.

2-//wand komutun çalışması için World Edit gerekiyor World Edit Pluginini Şurdan indirebilirsin.

3.sorunu bilmiyorum.

4.sorunu authme'yi tekrar yükle olmadıysa pluginler çakışıyordu Vault plugini yükle sorunu çözebilir.[DOUBLEPOST=1407432317,1407432263][/DOUBLEPOST]3.sorunun cevabı onun config dosyasından onu ayarlayabilirsin sanırım

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
1- Bat yerine BukkitGUI kullanabilirsin daha kolay ve mantıklıdır ve pluginlerine craftbukkit sürümüne vs dikkat et hata veriyorsa vs huysuzlaşır server http://dev.bukkit.org/ dan başka yerden plugin indirme.
2- Word Guard plugini World Edit ile birlikte çalışır.
3- Citizens Plugini yüklü olmalı onun dışında 2 tip görev plugini var bunlardan birini seçmelisin ya Quests yada Quester vault plugini vs de yükleyebilirsin pek faydası olurmu bilmiyorum plugini indirdiğin yerden bak extradan başka bir plugin istiyormu çalışmak için.
4- Authmeyi sil tekrar yükle yada iconomy chestshop kullanıyorsan srm (simple region market <arsa satmak için>) tekrar indir yine galiba vault ile bir alakası vardı bunların herşeyi vaulta bağlıycam ben :D[DOUBLEPOST=1407436318,1407436236][/DOUBLEPOST]Konsoldan hataları kontrol et böyle roman yazan bi plugin varsa çakışıyor yada sürüm uyuşmuyor olabilir serverine uygun sürümünü indir

ErdemSoykal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şimdi ilk olarak 1.sorunun cevabını veriyorum port açmadıysan giremez,hamachi ip'ni server.properties'den yaz eğer hamachi server ise,portlu ise şöyle olacak 192.168.1.33 gibi birşeyler olması gerek herkeze göre değişi,yor benimki 192.168.1.35 portlu ise http://whatismyip.com 'daki ip'yi vereceksin.

2-//wand komutun çalışması için World Edit gerekiyor World Edit Pluginini Şurdan indirebilirsin.

3.sorunu bilmiyorum.

4.sorunu authme'yi tekrar yükle olmadıysa pluginler çakışıyordu Vault plugini yükle sorunu çözebilir.[DOUBLEPOST=1407432317,1407432263][/DOUBLEPOST]3.sorunun cevabı onun config dosyasından onu ayarlayabilirsin sanırım
Sadece 1. soruda sıkıntım var oda portlu server ne bilmiyorum :D server ip yi properties mi ne ona yazdım ama port nedemek onu bilmiyorum.
1- Bat yerine BukkitGUI kullanabilirsin daha kolay ve mantıklıdır ve pluginlerine craftbukkit sürümüne vs dikkat et hata veriyorsa vs huysuzlaşır server http://dev.bukkit.org/ dan başka yerden plugin indirme.
2- Word Guard plugini World Edit ile birlikte çalışır.
3- Citizens Plugini yüklü olmalı onun dışında 2 tip görev plugini var bunlardan birini seçmelisin ya Quests yada Quester vault plugini vs de yükleyebilirsin pek faydası olurmu bilmiyorum plugini indirdiğin yerden bak extradan başka bir plugin istiyormu çalışmak için.
4- Authmeyi sil tekrar yükle yada iconomy chestshop kullanıyorsan srm (simple region market <arsa satmak için>) tekrar indir yine galiba vault ile bir alakası vardı bunların herşeyi vaulta bağlıycam ben :D[DOUBLEPOST=1407436318,1407436236][/DOUBLEPOST]Konsoldan hataları kontrol et böyle roman yazan bi plugin varsa çakışıyor yada sürüm uyuşmuyor olabilir serverine uygun sürümünü indir
Yeni bukkit server olayını çözmeye başladım için falan neyse la işte BukkitGUI nedemek bilmiyom :D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sadece 1. soruda sıkıntım var oda portlu server ne bilmiyorum :D server ip yi properties mi ne ona yazdım ama port nedemek onu bilmiyorum.

Yeni bukkit server olayını çözmeye başladım için falan neyse la işte BukkitGUI nedemek bilmiyom :D
Port hamachisiz oynamak için yapılan ayar

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

BukkitGUI windows için bir exe uygulaması her hangi bir plugin yada java tabanlı bir uygulama değil konsol görevi görür ama daha gelişmiştir