Bukkit Server Sorunlarım Lütfen YARDIM |Tavsiye|

Doktor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Selamın Aleyküm Bukkit Server Kurmada Sorunlarım Var Profesyonelce Bir Yardım İstiyorum Yardım Ederseniz Sevinirim.

1.Sorunum: Bukkit Server Plugininde Yaptığım Değişiklikler Oyunda İşlemiyor Mesela Oyunun Başlamasına Vs yazıp kaydediyorum reset atıyorum servere ama orda değişiklik olmuyor.

2.Sorunum: Dünya Değiştirme Yapıyorum Chestleride Oluyor Spawnda Ama Chestler Boş oluyor hepsi onu nasıl yapacağımı bilmiyorum

3.Sorunum: İndirdiğim Mapı Koyuyorum Dosyaya server properties de kaydediyorum bukki server pluginine koyuyorum kaydediyorum reset atıyorum map geliyor ama bu seferde Hunger Games Değilde Hayatta Kalma oluyor yani ben 5 dakikadan geriye saymasını isterken o saymıyor öyle duruyor

4.Sorunum:Ben Map'da Değişiklik Yapmak İstiyorum Ama Şöyle Şimdi İstediğim Yerlere Chesti Koydum Diyelim Onu Kaydedip öyle kalmasını ama sonraki oyunlarda kaydetmemesini istiyorum ama o chestler yine orda kalmasını istiyorum o nasıl olacak

5.Sorunum:Hazır Türkçe Plugin Paketi Bulamıyorum verirseniz sevinirim.

Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-) Sunucunuzun pluginlerinde yaptığınız değişiklikler hatalıysa, kodları bozduysanız, dosya güncellenir ve ilk halina döner.

2-)EnderChest'lerden bahsediyorsanız başka bir dünyaya geçince o dünyadaki EnderChest'iniz farklı oluyor diye tahmin
ediyorum.

3-)Bu sorunu bilmiyorum.

4-) Onu hungergames plugin paketinizdeki o işe yarayan plugin komutlarıyla ayarlamanız gerekmektedir diye düşünüyorum.

5-) Benim türkçeleştirdiğim küçük bir normal sunucu için gerekli olan pluginler bulunana bir paketim var. Yanliz güncellemeniz gerekebilir, güncelledikten sonrada pluginler ingilizceye dönebilir.(yeni sürümde dosyalar değiştiyse) Yinede indirmek isterseniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
indirebilirsiniz.

Doktor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hmm Tmm Teşekkürler Peki Ben bir şey Soracağım Oyunda Böyle yazıları istemediğim yazıları tekrarlıyor mesela ben sa yazdim diyelim o yaziyi 1 dakika sonra yeniden yaziyor ben 1 defa yazmasinizi istiyorum nasil yapacagim ?