Bukkit Server Sorunu Yardım!!

naberknka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar İnternetten Hamachi Bukkit Server Kurma Yazdım Videolar Cıktı 1 Tane Video Yu izledim Dediklerinin Hepsini Yaptım İndirdigimiz Dosyayı Klasore Felan Atıyoruz Ya O Attıgım Dosyaya Basıyo Adam Bende Basıyom Cmd Acılıyo Sonra Bekleyin Kendisi Kapancak Diyo Adam , Adam da Degisik Degisik Yazılar Felan Cıkıyo Bende Java Felan Bulunamadı Diyo Kapanıyo , Java7 Benimki Sitedende Java7 Yi Seciyorum Zaten Olmuyo Yardım Edin Bukkit Server Kurmadan İyi Anlıyan Yardım Etsin

KenJu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Team Wiever kurarsan bunu daha kolay çözebiliriz. Not defterini tekrar görüntüle belki java6 dır. Metin belgesinde yazılar eksik veya yanlış olabilir. Onları dikkatlice incele. Eğer yine olmuyorsa başka bir siteden dene.

naberknka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1.yi İzledim Baya İyi Anlatıyor Ama Bu Seferde Cmd Acınca Yani serveri kurmak icin baslata basıyoruz sonra cmd acılıyo
Cmd Açılınca Bilgisayarım Kapanıyor Bu Sorun Buraya Yazılmaz Ama Sen Baya Tecrübelisin :) Napmam Gerek Aradım Googleden'de Bazıla Baska Bi Format Cd Siyle Format At Bazıları Diyo Bilgisayarını Tarat Diyo Sen Ne Önerirsin ?

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş bukkitgui diye araştır çok kolay bir şekilde server kuruyor anlatımları var

KenJu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum. Format at diyeceğim ama bir server için buna değmez.

JuggerX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım serveri baslattıgın server launcher icindeki kodların pc ndekilerle uyusmuyor olabilir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu siteyi arastır.Hepsini tekrtek dene muhakkak düzelir.

naberknka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Jugger Cok Teşekür Ederim Attıgın Sitede Adamın Dediklerini Yaptım Oldu Teşşekur Ederim. Herkeze :)

naberknka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Amaa Bir Şey Daha Var :D Plugin Bilmiyom Kurmasını Biliyomda bazılarını Buldum ChestShop,WorldGuard,WorldEdit
Para Plugini Felan Vardı Onu Atabilirmisiniz ? ChestShop İşe Yaramıyor Çünkü Onsuz :)) 1.3.1 Ye Göre Bulursanız Sevinirim

naberknka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar siz onu bunu bosverinde en sonunda silcem serveri simdide baskası giremiyo sv ye duvenlik duvarını kapıyom hamachi lerimiz aynı
arkadaş dogru yazıyo ip ama olmuyo nasıl ypacam yardım.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
PermissionsEx adlı pluginden ayara yapman lazım ya da group managerden internetten bulabilirsin