Bukkit SV SORUNNN LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!!!!

lGrosTeAngsT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar 2 sorum var bukkit sv ile ilgili
1. bukkit sv açtım birilerini reber yada builder nasıl yapıcam plugin mi gerek?
2.bukkit sv'mde ben oyundan çıkıyorum sv kendi kendine kapanıyor ama ben oyundan çıkınca sv nin açık kalmasını istiyorum

CmJustice

I started a joke...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konu uygun yerine taşınmıştır.

arkadaşlar 2 sorum var bukkit sv ile ilgili
1. bukkit sv açtım birilerini reber yada builder nasıl yapıcam plugin mi gerek?
2.bukkit sv'mde ben oyundan çıkıyorum sv kendi kendine kapanıyor ama ben oyundan çıkınca sv nin açık kalmasını istiyorum

1- Evet permissions plugini gerekli ve tabii ki çeşitli pluginler de gerekli komutlar için.
2- Sorununuzu tam olarak anlayamadim.

lGrosTeAngsT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gerekli pluginleri sayarmısın? permission dısında

ve sorunum su farzet ki arkadaşımla sv kurup oynuyoruz benim çıkmam gerekiyor arkadşım sv açık kalsın ben ilerletirim diyor ben tmm diyorum ve oyundan çıkıyorum sv birden arkadaşımı da atıyor run.bat a baktıgımda connection reset yazıyor ve arkadaşım giremiyor

CmJustice

I started a joke...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tüm gerekli pluginler Türkçe Plugin Paketinde mevcut.
Benim size tavsiyem craftbukkit i yeniden indirmeniz ve eskisiyle değiştirmeniz. Korkmayın bu sunucu dosyalarinda hiçbir değişiklik yapmaz.
Eğer hala durum çözülmediyse bana ulaşabilirsiniz. Imzamda gerekli bilgiler yaziyor.

onur6262

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sorununun çözümü forumda mevcut öyle cevabın ayağına gelmesini bekliyeceğine git biraz araştır.!

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Size en iyi rehber konuma bakın. Orada GroupManager anlatımını rehber, admin gruplarını ve oyun-için veya belge üzerinden yetki ayarlrını bulabilirisniz.
Rehber konu faydalı olursa beğenmeyi unutmayın. Ve yardıma ihtiyacınız olursa buradan yardım edebilirim.