bukkit sw açamiyorum yardim edin lütfen

alperem

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar ben bukkit server kurmaya çalisiyorum port açtim bilgisayarımdan ce bunuda PFPortChecker adlı program ile kontrol ettim ve açık olarak gözüküyor.
Bukkit serveri indirdim çalistirdim kurdum dosyalar eksiksiz sekilde düzenlendi ve server dosyasına no-ip den açtigim hostun adını yazdım tabii ki no-ip yi bilgisayara indirip esitledim ordaki hostla ama ne yaptiysam bir türli baglanamiyorum servera yardim edermisiniz birde servr dosyasini düzenledikten sonra birdaha run.bat dosyasını çalistirmayi deniyorum ve karsima PERHABS A SERVERS İS ALREADY RUNNİNG ON THAT PORT? diye bir yazi çikiyor lütfen yardim edin sw ye nasil baglanacagim.

ilkaybaytar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yanlis server propertiesin icindeki ip yerine baslat/calistir a cmd yaz sonra siyah bir şey çıkcak ipconfig yaz enterla 192. İle başlayan bir ip olcak onu yazıcaksın ip yerine serverına kendin bu 192.ile başlayan ip ile gircen arkilerin ise no ip nin ip si ile

Bu arada portun istemci ipsi yerine ne yazdın oda 192. İle başlayan ip gelecek portun istemci ipsi yerine