BungeCoord Motd Sorunu

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Merhaba Millet,
Bügün büyük bir sıkıntı içerisindeyim ve hala bulamadım çözümünü "serverlistplus" kurdum ancak işlemedi hala bungecoord üstüne geçiyor pluginin

Motd kısmına ne yazarsam o çıkıyor değiştirilmiyor !
Yüklenilen plugin ve bungecoord önüne geçiyor:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Neler yapmam gerekiyor herkesten yardım bekliyorum

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Öncelikle yüklediğin plugini silmelisin ondan sonra ayarlarını yapıp, sunucuna restart atmalisin.
Arma3'ün altinda Another bungeecord felan filan yaziyor lobi sunucundaki o mesajı kendi motdn ile değiştirmelisin.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bungeecord configinden motd: '' bölümünü böyle boş bırakıp serverlistplusun en son sürümünü yükleyip serverlistplus.yml dosyasından ayar yapmalısın.[DOUBLEPOST=1415988329,1415988222][/DOUBLEPOST]Birde bungeecorda admin olan kişi bu komutu girip ayarlanmış severlistplusu aktifleştirmeli.
/slp enable

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Bungeecord configinden motd: '' bölümünü böyle boş bırakıp serverlistplusun en son sürümünü yükleyip serverlistplus.yml dosyasından ayar yapmalısın.[DOUBLEPOST=1415988329,1415988222][/DOUBLEPOST]Birde bungeecorda admin olan kişi bu komutu girip ayarlanmış severlistplusu aktifleştirmeli.
/slp enable
Bungeeipban nası aktifleştiricem?

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu motd ayarlarım plugin yüklemeden karşıma bu çıktı config değişti ancak bu seferde komutlar çalışmıyor
Yeni Config oluşanı yani

Komut uygulayınca çıkan sorun
Çünkü bungeecorda admin değilsin md_5: yerine nick: böyle yapacaksın kendi nicki yazakcasın : olacak sonra dene direk serverlistplustaki motdlar alınır.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Server Console / Proxy / Buraya Girip "serverlistplus enable" yazarsan sorunun çözülüceğini sanıyorum.