ElfonseReyiz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
acil yardim bunu nasil çözebilirim cok tiklanma oluyor diye bu yazi cikiyor kimseyi sunucuya sokamiyor
senin yazdigin sey yok kardes nasil yapicazSunucu dosyasından "server.properties" den max-tick-time= yi bulup -1 Yapabilirsin:
senin yaptigini yaptim yinede reconnect hatasi aliyorum iki kisi ayni anda tiklayinca yada daha fazla kisi hep geliyor baska çözümü yokmuBungeeCord Confinginden connection_throttle: -1 olarak deyiştiriniz. ardından tekrar deneyiniz.
Girilen sunucunun spigot.yml'sinde connection_throttle: 4000 yazıyor 4000'i -1 olarak deyiştiriceksiniz.senin yazdigin sey yok kardes nasil yapicaz
senin yaptigini yaptim yinede reconnect hatasi aliyorum iki kisi ayni anda tiklayinca yada daha fazla kisi hep geliyor baska çözümü yokmu
bide son sey sorucam benim sunucularimdan 1 iple giris olsun istiyorum oluyorda öbür iplerden giris yapmamalarini istiyorum onu nasil yapicam lobi hariç öbür ipleri istemiyorum girmelerini girerseler authmesiz baslatiyor whitelist gibi bisi nasil yapilirGirilen sunucunun spigot.yml'sinde connection_throttle: 4000 yazıyor 4000'i -1 olarak deyiştiriceksiniz.
Giriş sunucusu hariç tüm sunucularına ipwhitelist ekle.bide son sey sorucam benim sunucularimdan 1 iple giris olsun istiyorum oluyorda öbür iplerden giris yapmamalarini istiyorum onu nasil yapicam lobi hariç öbür ipleri istemiyorum girmelerini girerseler authmesiz baslatiyor whitelist gibi bisi nasil yapilir
direk otomatik mi whiteliste alicak yoksa ben mi komut eklicemGiriş sunucusu hariç tüm sunucularına ipwhitelist ekle.
sen confingine sunucu ip adresini yazıcan kendisi ip'yi whitelist alıyor zatendirek otomatik mi whiteliste alicak yoksa ben mi komut eklicem
simdi ben bu plugini authmenin oldugu yere mi yoksa bütün swlere mi tek tek aticamsen confingine sunucu ip adresini yazıcan kendisi ip'yi whitelist alıyor zaten
bide ben bunun configine ip yerine ana swnin ipsini mi yazicam ne yazicam internette bulamadim türkçe anlatansen confingine sunucu ip adresini yazıcan kendisi ip'yi whitelist alıyor zaten
Evet confingine sunucu ip'sini portsuz yazıcaksın authmeli olan sunucuya yüklemiyeceksin , geri kalan sunuculara yükle.simdi ben bu plugini authmenin oldugu yere mi yoksa bütün swlere mi tek tek aticam
bide ben bunun configine ip yerine ana swnin ipsini mi yazicam ne yazicam internette bulamadim türkçe anlatan
eyvallah sagolasın senide ugrastirdik adamsin yaptimEvet confingine sunucu ip'sini portsuz yazıcaksın authmeli olan sunucuya yüklemiyeceksin , geri kalan sunuculara yükle.