bungecord sorunu nasil düzeltebilirim

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

acil yardim bunu nasil çözebilirim cok tiklanma oluyor diye bu yazi cikiyor kimseyi sunucuya sokamiyor

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu dosyasından "server.properties" den max-tick-time= yi bulup -1 Yapabilirsin:

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
BungeeCord Confinginden connection_throttle: -1 olarak deyiştiriniz. ardından tekrar deneyiniz.

AkasyaCraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kadir ylcn skype:barisylmz59 eklermisin gene aynı eklermisin

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
senin yazdigin sey yok kardes nasil yapicaz

senin yaptigini yaptim yinede reconnect hatasi aliyorum iki kisi ayni anda tiklayinca yada daha fazla kisi hep geliyor baska çözümü yokmu
Girilen sunucunun spigot.yml'sinde connection_throttle: 4000 yazıyor 4000'i -1 olarak deyiştiriceksiniz.

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Girilen sunucunun spigot.yml'sinde connection_throttle: 4000 yazıyor 4000'i -1 olarak deyiştiriceksiniz.
bide son sey sorucam benim sunucularimdan 1 iple giris olsun istiyorum oluyorda öbür iplerden giris yapmamalarini istiyorum onu nasil yapicam lobi hariç öbür ipleri istemiyorum girmelerini girerseler authmesiz baslatiyor whitelist gibi bisi nasil yapilir

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
bide son sey sorucam benim sunucularimdan 1 iple giris olsun istiyorum oluyorda öbür iplerden giris yapmamalarini istiyorum onu nasil yapicam lobi hariç öbür ipleri istemiyorum girmelerini girerseler authmesiz baslatiyor whitelist gibi bisi nasil yapilir
Giriş sunucusu hariç tüm sunucularına ipwhitelist ekle.

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
simdi ben bu plugini authmenin oldugu yere mi yoksa bütün swlere mi tek tek aticam

bide ben bunun configine ip yerine ana swnin ipsini mi yazicam ne yazicam internette bulamadim türkçe anlatan
Evet confingine sunucu ip'sini portsuz yazıcaksın authmeli olan sunucuya yüklemiyeceksin , geri kalan sunuculara yükle.